Iată câteva dintre secretele japoneze pentru a avea o piele cu 15 ani mai tânără
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Fotografie de la Yuliya Strizhkina/ Pexels
Fotografie de la Yuliya Strizhkina/ Pexels
Pentru a putea avea o piele sănătoasă, netedă și întinerită de peste 15 ani iată Secretul Japonez infailibil. Toate naturale, dar eficiente.

Unul dintre detaliile care cu siguranță nu va fi scăpat nimănui este faptul că în țările asiatice femeile au o piele pur și simplu perfectă care pare a fi din porțelan. Evident, o bună parte a acestei trăsături uimitoare este, fără îndoială, genetica de partea lor; cu toate acestea, în spatele unei tenuri atât de tinere și netede se află un adevărat secret al frumuseții, potrivit Salutecobio.

Secretul japonez pentru a avea o piele care arată cu 15/20 de ani mai puțin este în anumite produse și rutine. Acordând puțină atenție și îngrijind pielea cu produse potrivite poți obține rezultate surprinzătoare care nu te vor dezamăgi.


Piele tânără, ten strălucitor, piele elastică, riduri netede

Demachierea feței, curățarea temeinică după o zi de muncă sau de școală, ar putea părea banale, dar sunt absolut necesare pentru a lăsa porii să respire și pentru a menține epiderma sănătoasă.
În cazul Secret Japan, un rol fundamental îl au produsele complet naturale împreună cu mișcări particulare care reprezintă adevărate masaje faciale. Să vedem în detaliu despre ce este vorba.

Secretul japonez pentru o piele surprinzător de tânără

Frumusețea naturală a femeilor japoneze își are rădăcinile în ființa lor și este tangibilă mai ales datorită unei griji deosebite și a unei previziuni meticuloase în îndeplinirea anumitor rutine zilnice. 

Tocmai aceasta stă la baza Secretului japonez și, în modus operandi lor, convingerea este clară că: natura însăși este cel mai bun aliat al esteticii și din ea au învățat să tragă avantaje fabuloase.

Masaj facial


Este necesar să dedici cel puțin 10 minute pe zi acestei practici, împărțindu-le: 5 dimineața și 5 seara înainte de a merge la culcare. Prin aceste masaje specifice vei trata atât zona feței, cât și cea a gâtului.
Acestea sunt mișcări circulare care trebuie efectuate cu vârful degetelor. Aplică o presiune ușoară și procedează prin desenarea de cercuri imaginare de sus în jos, fă-o timp de 5 minute, având grijă să efectuezi aceste masaje pe toată zona feței și gâtului. 

Orez și apă de orez

Potrivit acestora, datorită scualenei care este prezentă în interiorul său, orezul este capabil să te întinerească cu zece ani într-un timp foarte scurt: fiind bogat în squalen ar favoriza bunăstarea naturală a pielii. Este o substanță antioxidantă prețioasă.

Se spune chiar că  are și proprietăți anticancerigene și antiinflamatorii. Ar proteja pielea de efectul radiațiilor ultraviolete de la soare și, din acestea, și din toate celelalte motive enumerate mai sus ar fi capabil să reducă și să prevină ridurile, să îmbunătățească circulația subcutanată, dând un aspect luminos, bine netezit, cu un ten sănătos

Apa de orez. 

Acesta este poate cel mai eficient secret japonez în domeniul cosmeticelor. În interior găsim mulți antioxidanți și alte substanțe importante care au capacitatea de a elasticiza pielea, netezind-o și îndepărtând ridurile urâte, plus că luminează pielea prin eliminarea petelor cauzate de expunerea la soare. Pentru a obține apa de orez, tot ce trebuie să faci este să gătești niște orez.

Ceai verde

Ceaiul devine parte a secretului japonez. Este una dintre cele mai importante componente pentru japonezi, este într-adevăr indispensabilă și cu siguranță nu poate lipsi întrucât este o rutină esențială și nu doar în domeniul culinar (din moment ce o beau de mai multe ori pe zi)! 

Aceasta este considerată o mantră din viața reală, precum și un elixir de frumusețe tocmai pentru că această băutură își găsește aplicarea și în domeniul cosmetic.
Ceaiul verde acționează activ prevenind ridurile și eliminând petele enervante de pe bile; asta datorită conținutului important de polifenoli, care ajuta la blocarea acțiunii radicalilor liberi.

Sare de mare

Pentru a face un scrub complet natural, nu veți avea nevoie de anumite ingrediente. Veți avea nevoie de 60 g de sare de mare și de niște cremă hidratantă.
Amestecă cele două împreună și apoi aplică produsul pe față.

Evident că nu va trebui să apăsați prea mult pe epidermă, doar o atingere ușoară făcând mișcări circulare; este de preferat să ne oprim mai mult pe zonele cele mai impure ale feței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel