Iași. Din răzbunare, a incendiat apartamentul fostei iubite
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels / Iași. Din răzbunare, a incendiat apartamentul fostei iubite
Pexels / Iași. Din răzbunare, a incendiat apartamentul fostei iubite
Doi bărbați au incendiat un apartament, pentru ca unul dintre ei să se răzbune pe fosta iubită. 

Mai multe forțe de ordine, printre care și o echipă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, Poliţiei Municipiului Iaşi şi Paşcani au demarat efectuarea unor cercetări într-un dosar penal deschis pentru săvârșirea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti.

Au dat foc ușii apartamentului

Din dovezile găsite până în acest moment a reieșit faptul că în seara zilei de 23 octombrie, în jurul orei 23.30, cei doi bărbaţi de 39 de ani, respectiv 28 de ani au cumpărat de la o stație de distribuire a combustibilului o substanță inflamabilă şi s-ar fi deplasat în municipiul Iaşi, unde ar fi incendiat uşa unui apartament, după care ar fi fugit. Bărbatul de 39 de ani este fostul iubit al locatarei apartamentului.

Din cauza incendierii, o persoană s-a intoxicat cu fum, având nevoie de îngrijiri medicale, fiind ulterior externată.
 
În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 24 octombrie a.c., cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi, urmând ca la data de 25 octombrie a.c. să fie prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările sunt în continuare în desfășurare. 

Un bărbat și-ar fi răpit, sechestrat, tuns și bătut fosta iubită

Un bărbat a fost reținut pentru lipsire de libertate și loviri și alte violențe după ce și-ar fi răpit, sechestrat, tuns și bătut fosta iubită. Totul a început într-o seară, când bărbatul ar fi luat-o cu forța pe fosta sa iubită, o femeie în vârstă de 27 de ani, din fața unei clădiri și ar fi urcat-o în autoturism. I-ar fi luat și telefonul mobil, pentru ca aceasta să nu poată cere ajutor. 

Bărbatul de 44 de ani ar fi dus-o apoi pe femeie în apartamentul său din Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin. Acolo, tânăra s-ar fi ales cu hainele rupte și ar fi fost tunsă și lovită cu pumnii și picioare.

Duminică, după prânz, tânăra a reușit să își sune tatăl de pe un telefon găsit în locuința fostului iubit. Tatăl a ajuns de urgență la adresa indicată și a luat-o pe tânăra acasă, alertând între timp și poliția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel