Ianis Hagi şi Elena Hagi se căsătoresc religios duminică, 14 iulie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
foto: Instagram, Ianis Hagi
foto: Instagram, Ianis Hagi
Ianis Hagi face cununia religioasă duminică, 14 iulie, cu aleasa inimii sale, Elena Hagi. Cei doi au făcut deja cununia civilă. 

La petrecerea care se va desfăşura ulterior la Palatul Ştirbey vor participa aproximativ 700 de invitaţi şi vor fi respectate toate tradiţiile aromâne, inclusiv dansul cu hlambura, care este un steag. 

La nuntă vor cânta formaţia Pindu, dar şi o trupă din Grecia, adusă special pentru eveniment. De asemenea şi Smiley va cânta pentru tinerii căsătoriţi. 

Orlando Zaharia, Ştefan Popescu şi Alexandru Sautner sunt bucătarii care se vor ocupa de pregătirea meniului. 

De la eveniment nu vor lipsi nume mari din sport precum Gică Popescu, Ilie Dumitrescu sau Cristi Chivu, dar nici colegii lui Ianis de la naţională, Radu Drăguşin, Denis Alibec, Florinel Coman, sau Denis Drăguş. 

Cu o săptămână în urmă, tricolorii s-au distrat la nunta atacantului Denis Drăguş. 

Ianis Hagi, "norocos". Nunta pică în ziua finalei EURO2024

România a impresionat la primul meci la EURO 2024, când a învins Ucraina cu 3-0, iar glumele au început să curgă pe internet. Internauţii erau curioşi dacă Ianis Hagi îşi va reprograma nunta, în cazul în care România va ajunge în finala turneului, sau dacă va alege să nu evolueze, pentru a respecta data stabilită. 

România a părăsit, însă, turneul final în faza optimilor, după înfrângerea cu Olanda, scor 3-0, de la Munchen. Ianis Hagi a fost titular în acel meci şi s-a ales cu capul spart după ce a fost lovit de Dumfries cu cotul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel