"I-a umilit copiii!". Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Reghecampf: Este clar că ai probleme mari!
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 08 feb 2022, 21:45
WhatsApp
Sursa foto colaj: Instagram Anamaria Prodan . Reghecampf Laurentiu
Sursa foto colaj: Instagram Anamaria Prodan . Reghecampf Laurentiu
Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf.

"Reghecampf nu a reușit să se mențină în lumea unde, artificial, l-am crescut ca să poată intra. Lumea mea și a copiilor mei este alta. Lumea mea are demnitate, credință în lucrurile sfinte, și anume familia, respectul, pe care el nu îl are nici față de el - vezi unde se zbate azi… Pe plan profesional, praf, iar pe plan sentimental, jenant, lângă o femeie cunoscută în oraș, la care el s-a umilit și i-a umilit copiii (...). El, săracul, nu beneficiază nici de respectul amantei … ce să mai vorbim de respectul populației? El a dovedit că nu poate mai mult decât o lume mediocră, jenantă. Pentru Reghecampf nu a contat copilul și durerea lui, refuzând să-l vadă sistematic! A contat faptul că a cunoscut într-un bar de noapte o fată venită prin Dubai, culmea, și foarte cunoscută de toți prietenii lui (înaintea lui) la care el s-a împotmolit, a decăzut.

"Nu ai cum să te numești bărbat"

 

Pentru a beneficia de atenția fetei respective, care i-a devenit amantă (căci ceva mai mult nu putea) a considerat că este bine să furi munca soției tale pentru copiii ei, să o dai amantei, pentru care ești măscărici, din ceea ce citim toți pe mailurile trimise. Din start, ești gâscă și limbă de aur, cum te strigă tot orașul! Când ajungi să comunici pe mail, căci amanta nu te bagă în seamă decât atunci când transferi sume mari de bani în conturile ei, este jenant și a considerat că este bine să furi munca soției tale pentru copiii ei, să o dai amantei Deci pe Reghecampf îl caracterizează umilința si micimea, după cum bine vedem din ce umilințe îi dă amanta și din cum își bate joc de el, culmea, pe banii familiei mele!

Adică dacă ești gâscă, ești până la capăt, nu? Iei de la alți prieteni, de fiecare dată ultimul, plătești la comandă și la prima amenințare, ajungi să te și umilească personajul! Ce trist! Cum să ne uităm la el, căci ne este rușine de ce a putut o fată de oraș să-i facă, de cum a putut o fată de oraș să-l umilească și să-l facă de râs în fața țării. Să ajungi tu, bărbat, să te amenințe o așa fată care are jumătate din vârsta ta, tu cu copii acasă aproape cât ea de mari, este clar că ai probleme mari și că îți place să stai umilit de orice fată din lumea aia”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

"Nu i-a plăcut să doarmă alături de familia lui în palat"

 

"Ideea este că ne pare tare rău pentru el… Am fost conștientă de capacitatea lui, îi știam slăbiciunile și le acopeream, am încercat să-l învăț să tacă, căci dacă vorbea era ușor de păcălit. Ei, uite că cineva și-a dat seama de capacitatea și abilitatea lui de a face față în lumea în care eu l-am adus și… i-a trimis cadou o astfel de "fată profi", căci el era victima perfectă și prada cea mai ușoară din oraș.

Bărbații care îi cunosc amanta treceau, salutau și plecau acasă imediat. El, săracul, a rămas să facă curat și să stingă lumina după toți! Îmi pare tare rău, căci încă vreau să cred că este victima tuturor din acest anturaj în care a intrat. Dar cum îți așterni, așa dormi. Nu i-a plăcut să doarmă alături de familia lui în palat, a căzut în troacă alături de persoane unde a crezut că o să fie șef și respectat.

Ghinionul lui este că nici acolo nu este șef. Și nici respectat, după cum toată țara a văzut (mail-urile jenante scrise de amantă către el). Este o bătaie de joc a cuiva care doarme în puf (deocamdată), în timp ce el, săracul, doarme pe preș la intrare. În curând, probabil, merge spre coteț”, a mai spus impresara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?