Hugh Hefner a murit. Cine îi MOȘTENEȘTE imperiul?
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
57131953
57131953
Cooper Hefner, fiul lui Hugh Hefner, fondatorul imperiului Playboy care a murit la 91 de ani, a crescut într-una din reședintele cele mai luxoase și mai extravagante din lume: Playboy Mansion. A avut o copilărie și o adolescență înconjurată de alcool, petreceri cu femei dezbrăcate și droguri, relatează online ziarul spaniol ABC.

Totuși, Cooper Hefner susține că a avut "o adolescență normală".

Omul de afaceri în vârstă de 23 de ani are expertiza și cunoștințele necesare pentru a continua să conducă imperiul tatălui său. În plus el este logodit cu actrița britanică Scarlett Byrne, care nu a ezitat să pozeze goală pentru revista înființată de socrul său.

Cooper, cel mai mic dintre copiii lui Hefner — Marston Hefner, Christie Hefner și David Hefner — a trăit la Playboy Mansion sunt supravegherea atentă a mamei sale, Kimberley Conrad, unul din iepurașii Playmate cele mai de succes ale revistei.

Căsătoria în 1989 a lui Kimberley cu Hefner l-a menținut departe de excesele și promiscuitatea reședinței Playboy. Până la divorțul părinților săi. Când totul s-a terminat, Playboy Mansion a devenit un loc al petrecerilor sălbatice.

Totuși, potrivit unui interviu acordat de Cooper pentru Business Insider, pentru el reședința a fost un loc liniștit și tradițional având în vedere că era ținut la distanță de toate acestea de o echipă de bodyguarzi care îl împiedicau pe el și pe fratele lui să iasă în curte în timp ce invitații se distrau goi în piscină.

El a povestit că a avut o adolescență normală, că își invita prietenii acasă ca orice alt copil, singura diferență fiind faptul că reședința Playboy avea propriul bar și parc zoologic, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel