Hoții care au spart vila actriței Emilia Mușală, reținuți de polițiști. Paguba este de 60.000 de euro
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Hoții care au spart vila actriței Emilia Mușală, reținuți de polițiști / Foto: Facebook
Hoții care au spart vila actriței Emilia Mușală, reținuți de polițiști / Foto: Facebook
Hoții care au spart vila actriței Emilia Mușală au fost reținuți de polițiști. Paguba este de 60.000 de euro.

Casa actriței Emiliei Mușală din Voluntari a fost spartă în luna mai și la începutul lunii iunie. Poliția a reținut acum patru suspecți, transmite RealitateaPlus.

Hoții au dat spargerea la vila din Pipera. La sfârșitul lunii mai, aceștia au furat mai multe bijuterii dar și cheile de la 3 mașini. Paguba depășește 60.000 de euro. La începutul lunii iunie, casa artistei a fost spartă din nou. Potrivit anchetatorilor, indivizii au forțat una dintre ferestrele vilei și au pătruns în interior, de unde au furat mai multe bunuri. Ambele spargeri s-au produs noaptea.

Vineri, 4 iunie, polițiștii de investigații criminale au efectuat șapte percheziții domiciliare, în București și Ilfov, la persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuință, de pe raza județului Ilfov. Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 39 de ani au fost reținuți și duși la audieri. Urmează sa fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale. 

Ce au descoperit polițiștii

„În urma perchezițiilor au fost descoperite mai multe bunuri susceptibile a proveni din mai multe furturi din locuințe, respectiv ceasuri, bijuterii, articole de încălțăminte și îmbrăcăminte, precum si bunuri folosite la săvârșirea de infracțiuni și un autoturism, acestea fiind indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor. Au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov 6 persoane, pentru cercetări. În urma probatoriului administrat, 4 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale”, au anunțat polițiștii, potrivit Mediafax.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de polițiștii orașului Voluntari și Serviciului de Investigații Criminale Ilfov. Deocamdată nu se știe dacă hoții o cunoșteau pe actriță. Oamenii legii urmează să stabilească cum și-au pus la punct spargerea și dacă au jefuit și alte locuințe. 

VEZI ȘI: Spargere la sediul unei firme din Timișoara. Se oferă recompensă pentru informații despre hoți / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel