Data publicării:

Hoții au pătruns în locuința lui Neymar. Au vrut să-i răpească iubita și fiica

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Neymar a trăit momente de groază ieri, pe 7 noiembrie, când hoții i-au pătruns în locuință și au încercat să-i răpească iubita și fiica.

Neymar și partenera sa, Bruna Biancardi, trăiesc cu neliniște începând de ieri, când indivizi necinstiți au pătruns în locuința acesteia din apropiere de Sao Paolo, cu intenția de a răpi atât pe ea, cât și pe nou-născuta lor.

”Azi dimineață, hoții mi-au jefuit casa și mi-au luat părinții ostatici. Eu, Mavie și sora mea nu mai locuim acolo și noi nu eram în acel moment în casă. Slavă Domnului că totul este în regulă cu ei.

Lucrurile materiale le putem recâștiga. Este important că toată lumea este bine și că cei implicați au fost găsiți. Îți mulțumesc, Doamne, că ai grijă de mine și că mi-ai protejat mereu familia de orice rău”, a transmis Bruna Biancardi pe Instagram.

Conform informațiilor furnizate de postul de televiziune brazilian R7, trei bărbați au pătruns cu forța în locuința lui Bruna, dintre care unul s-ar fi dovedit a fi chiar vecin al acesteia. Aceștia au legat părinții lui Bruna și au sustras tot ce le-a captat atenția, inclusiv bijuterii, îmbrăcăminte și accesorii de lux.

Părinții lui Bruna au avut noroc, deoarece nu au suferit răni în acest incident. Poliția a fost alertată în cele din urmă de către vecinii părinților lui Bruna, care au sesizat că ceva nu este în regulă. Cu toate acestea, Bruna a reușit să recupereze toate bunurile sustrase de către hoți.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, totul este bine, iar pierderile materiale au fost recuperate! Mulțumesc lui Dumnezeu că toată lumea e bine!”, au transmis cei doi.

Polițiștii au ajuns în locuința ei după ce vecinii i-au alertat și au reușit să în prindă pe unul dintre suspecți. Bruna Biancardi a reacționat după incident și este recunoscătoare că nu era acasă în acel moment.

Iubita lui Neymar este pe pasul de a pune punct relației

Bruna Biancardi a trecut prin momente dificile recent, după ce Neymar a fost implicat în mai multe infidelități, inclusiv în timp ce ea era însărcinată în luna a noua. Chiar dacă a ales să îl ierte pe celebrul fotbalist, se pare că acum ia în considerare să încheie relația din cauza evenimentelor care au avut loc între ei.

”Nu poți să schimbi o persoană care nu vede greșelile pe care le face”, a scris Bruna Biancardi, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel