Data publicării:

Horoscopul săptămânii cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să fie atentă la mai multe aspecte: Nu vă lăsați păcăliți! / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit horoscopul săptămânii pentru zodia Taur. 

„Pe 21 septembrie, Soarele, după ce s-a lăsat dizolvat de Neptun, face un trigon cu Pluto. Aici oarecum regăsim puterea să ne reconstruim, să o luăm de la capăt și să găsim motivația.

Să știți că de cele mai multe ori când avem un aspect între Soare și Pluto, unul pozitiv cum este trigonul, căutăm motivații, dar nu unele intrinseci. Vrem să îi arătăm noi cuiva, să demonstrăm noi cuiva, să ne dăm mari. Căutăm motivații superficiale, din punctul meu de vedere, care nu își au rostul. Motivația trebuie căutată înăuntru.

Pe 23 septembrie avem echinocțiul de toamnă, ziua și noaptea sunt egale, dar noaptea va crește, bineînțeles, până la solstițiul de iarnă. În același timp, începe toamna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele trece în Balanță și dintr-o dată ne pregătim de acest arhetip care egalizează, echilibrează, armonizează. Ne pregătește de iarnă.", a spus Daniela Simulescu. 

Taur/ Ascendent în Taur

„Pe plan amoros nu e neapărat o perioadă neplăcută, dar e o perioadă în care ați putea să lăsați lucrurile să se întâmple pentru că Soarele în casa a V-a, în opoziție cu Neptun, înseamnă că vă puteți lăsa păcăliți de niște vorbe, de niște povești și e destul de riscant.

E frumos să ne lăsăm și păcăliți, e frumos să și credem că trăim într-un film. Se mai întâmplă din când în când, dar nu e momentul.

Marte intră în casa a VI-a, ceea ce înseamnă că dacă Berbecilor le-am spus să muncească mai puțin, vouă vă spun să munciți mai mult.

S-ar putea să apară și niște conflicte la locul de muncă, dar cred că le potoliți doar să nu aveți tendința să vreți să-i schimbați și pe ceilalți pentru că nu sunt așa cum vi-i doriți, atât pe cei de acasă, partenerii, cât și colegii pentru că Marte în casa a VI-a, dus în casa a XII-a, vă face să simțiți că trebuie să faceți ceva să-i controlați, să aveți putere asupra lor și nu vă iese.

Ba mai mult, îi îndepărtați și mai mult, îi supărați și îi veți face să fie mai distanți, mai reci, mai detașați și bineînțeles că nu o să vă convină.

Venus nu mai este retrogradă, să ne aducem aminte, dar încă mai are efecte în spate din această retrogradare și sunt multe tensiuni. Cu cât încercați să îi schimbați pe cei din jur, cu atât nu o să vă iasă.”, a spus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens. 

Youtube video image

VEZI ȘI: Început de săptămână haotic pentru această zodie. Daniela Simulescu: Programul tău e dat peste cap / video https://www.dcnews.ro/inceput-de-saptamana-haotic-pentru-aceasta-zodie-daniela-simulescu-programul-tau-e-dat-peste-cap-video_930624.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel