Horoscop, vineri, 19 august 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Marte se pregătește să iasă din Taur. 

Marte se pregătește să iasă din semnul Taurului și să intre în cel al Gemenilor. Ne vom simți blocați în anumite situații. Știm că ne-ar fi prielnica o schmbare, dar parcă e ceva în noi care nu ne lasă să o căutăm. Mercur se apropie de o opoziție cu Neptun, parcă în mod intenționat. Spun asta pentru că va aduce un grad în plus de confuzie. Luna se va plimba și ea între Taur și Gemeni. 

Berbec

S-ar putea ca nivelul de stres de astăzi să fie mai crescut. Chiar și fără un motiv anume. Încearcă să nu neglijezi odihna. 

Taur

Marte îți va aduce senzația de ultimatum și poate o porție suplimentară de furie. Dar cu siguranță, aceste senzații sunt de scurtă durată. 

Gemeni

Simți că trebuie să faci ceva, dar nu știi ce anume. Deocamdată, astrele îți recomandă să îți faci o prioritizare serioasă. 

Rac

Îți dai seama că ai cam exagerat cu unele planuri alături de persoanele apropiate. Este cazul să mai abandonezi din ele. 

Leu

Discuțiile cu șefii vor fi mai frustrante, dar se vor dovedi a fi destul de folositoare. Chiar vei rezolva o serie de probleme mai vechi. 

Fecioară

Nu-ți neglija idealurile! Ar trebui să ții cont de ele în orice ai face. Ba mai mult, astrele îți recomandă să te gândești la următorul pas. 

Balanță

Te bucuri de sprijinul celorlalți. Tu, la rândul tău, vei fi dispus să acorzi timp și energie persoanelor celor mai dragi. 

Scorpion

Vei căpăta unele revelații despre relații. Îți vei vedea cu alți ochi partenerul actual sau pe cei din trecut. Vei fi mai sigur pe tine. 

Săgetător

Relația cu colegii va fi mai tensionată. Caută să nu fii prea încăpățânat, ci să îi și asculți și înțelegi. Vei avea de câștigat. 

Capricorn

Te vei agita mai mult decât este cazul pentru absolut orice. Cauza este nevoia de validare și de respect. Doar că s-ar putea să obții exact opusul. 

Vărsător

Spui că vrei o zi liniștită, dar acțiunile tale arată opusul. Cauți cu tot dinadinsul situațiile stresante și oamenii furioși. 

Pești

O discuție s-ar putea să te indispună. Dar nu este cazul să îi dai mai multă putere. Încearcă să înveți să te detașezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel