Horoscop, vineri, 13 mai 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Conjuncție Soare-Nodul Nord. 

Soarele face o conjuncție cu Nodul Nord în semnul Taurului. Cei cu marcaj fix în astrogramă(Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) se vor întreba care este sensul lor. Dacă sunt pe drumul potrivit și dacă nu, ce pot face să ajungă acolo. Oricum, cu toții ne apropiem de Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion de pe 16 mai. Este posibil ca următoarele zile să trecem prin unele frustrări apăsătoare și să căutăm soluții pentru a scăpa de ce este toxic în viața noastră. 

Berbec

Beneficiezi de unele aspecte bune, însă ai dubii în ceea ce privește puterea ta personală. Nu ai motive concrete. Ai grijă la cheltuieli!

Taur

Te poți întreba astăzi dacă viața ta este autentică, dacă iei decizii bazate pe realitate și nu neapărat pe trecut sau pe ce crezi că va fi în viitor. 

Gemeni

Mercur îți dă bătăi de cap, dar și unele revelații. Îți dai seama că ești dependent de a-ți face tot felul de scenarii care nu au treabă cu realitatea. 

Rac

Te preocupi prea mult de viața celor apropiați. Este de ajuns că te interesezi de ce li se întâmplă, dar nu este cazul să intervii. 

Leu

Conjuncția Soare-Nodul Nord se petrece în casa carierei. Mulți dintre voi lua decizii importante, sau vor avea revelații surprinzătoare. 

Fecioară

Poți lua decizii referitoare la educația ta. Niciodată nu e prea târziu să începi o nouă școală. Nu te înțelegi cu partenerul atunci când e vorba de bani. 

Balanță

Ești preocupat de investițiile financiare și cauți informații în acest sens. Chiar este o perioadă bună pentru a te gândi la siguranța ta. 

Scorpion

Te irită faptul că partenerul nu te înțelege așa cum ți-ai dori. Și nu, nu reușești să îl controlezi deloc. Vei fi un ocean de emoții. 

Săgetător

Te bucuri de prezența lui Jupiter într-un semn prieten ție. Ești cu gândul la distracție, petreceri și concediu, în niciun caz la proiectele profesionale. 

Capricorn

Aceasta este una dintre acele zile în care va trebui să te impui, să ții cont în primul rând de ceea ce vrei tu. 

Vărsător

Câteodată, familia își dă cu părerea și nu greșește. Nu ar strica să fii mai atent la spusele celor dragi și la ideile propuse. 

Pești

Te zbați prea mult pentru absolut orice. Te vei simți dornic de cheltuieli, bineînțeles unele superficiale și inutile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel