Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 8 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte se apropie de conjuncția cu Pallas. 

Avem două planete personale, Mercur și Marte, care își vor schimba în curând semnul. Luna tranzitează în continuare semnul Peștilor. Am putea spune că este o zi mai leneșă din punct de vedere astrologic. Chef să facem multe vom avea, dată fiind conjuncția Marte-Pallas în Leu, dar una este să vrei și alta este să acționezi. 

Berbec

Cum Marte se pregătește de schimbare, cumva și tu te afli într-un punct în care nu știi încotro să o iei. Lasă timpul să își facă treaba. 

Taur

Încă te bucuri de Venus în mers direct, deci te poți ocupa cu drag și spor de chestiunile gospodărești. Evită certurile cu rudele.

Gemeni

Vei pierde timp prețios analizând și discutând despre comportamentul celorlalți. Ai putea să faci ceva folositor pentru tine. 

Rac

Te vei repezi la cumpărături. Și bineînțeles, vei regreta enorm pe urmă când îți vei verifica portofelul. 

Leu

Nu ai stare! Ai o mulțime de planuri, dar oamenii de lângă tine au altă perspectivă asupra acestei zile. Ei vor liniște. 

Fecioară

Parcă nimic nu depinde de tine. Și capeți o porție suplimentară de furie. Dar stai liniștit! Luni, Marte va intra în semnul tău și vei prinde putere!

Balanță

Încrederea trebuie câștigată, nu dăruită imediat. De aceea, va fi nevoie să schimbi ceva în comportamentul față de prieteni. 

Scorpion

Nu vei fi deloc de acord cu propunerile celorlalți. Ți se va reproșa că ești prea dominator, dar nu vei fi deloc de înduplecat. 

Săgetător

Vrei și tu o zi liniștită. Dar nu vei avea parte de ea! Familia vrea ceva. Cunoscuții au nevoie de tine și nu ai cum să îi refuzi. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să te gândești de două ori înainte de a da sau lua un împrumut. Trebuie să ai toate informațiile analizate. 

Vărsător

Ai chef de harță! Și bineînțeles că vei găsi oamenii care să îți facă pe plac. Adică să intre într-un joc “care pe care” cu tine. 

Pești

Este ziua în care ori ești foarte harnic, ori lenevești constant. Cert este că va trebui să apelezi la ajuorul partenerului sau al celor dragi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel