Horoscop, sâmbătă, 8 decembrie 2018
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Horoscop. Decât să te cramponezi de un hop peste care, momentan, tot nu pot trece, Săgetătorii ar fi bine să-și  concentreze atenţia dincolo de acest blocaj. Iubirea poate trece azi pe strada nativilor din Pești, dar numai de deschiderea acestora sufletească depinde dacă se opreşte şi la poarta lor sau trece mai departe.

Horoscop, 8 decembrie 2018, BALANȚĂ

Cineva îţi dă un sfat pe care merită să îl iei în consideraţie. Îţi transmite că, în situaţia de faţă, cel mai bine e să stai pe loc, să nu faci nici un gest înainte, ori pentru că problema se va rezolva de la sine, ori încă vor mai apărea unele aspecte care pot schimba lucrurile.

Deci ţine cont de sfatul împărtăşit de cel de lângă tine, pentru că îţi vrea binele şi va fi în avantajul tău. Va veni o zi când vei descoperi efectele pozitive ale sfatului săi şi îi vei transmite recunoştinţa ta pentru felul în care a reuşit să te oprească la timp să nu faci o greşeală. Stai pe loc, asta e cheia!

Horoscop, 8 decembrie 2018, SCORPION

Eşti gata să calci strâmb, dar pentru că apare la timp o piedică, acela e exact semnul de care aveai nevoie pentru a te opri la timp. Ca atare, dacă vezi că apar amânări şi întârzieri, ele sunt în beneficiul depăşirii cu brio a acelui moment fragil.

Dacă piedica respectivă nu ar apărea, ai face o greşeală, deci spune mersi că cineva nu răspunde la telefon, cineva cu este de găsit acasă, o uşă e închisă acolo unde ajungi, pentru că, dacă acele piedici nu ar fi existat, ai fi putut face o mare gafă: ai putea jigni, supăra sau prejudicia pe cineva. Or, hopul cu pricina te opreşte să n-o mai faci!

Horoscop, 8 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Decât să te cramponezi de un hop peste care, momentan, tot nu poţi trece, concentrează-ţi atenţia dincolo de acest blocaj. Când realitatea din jurul tău nu e tocmai ofertantă, te poţi gândi la visele tale cele mai frumoase.

Nu înseamnă că trăieşti în iluzii, dar, cel puţin pentru o vreme, cât timp ceea ce se petrece în jurul tău, nu e tocmai motiv de bucurie, poţi să te hrăneşti cu vise, speranţe şi planuri de viitor, care îţi abat atenţia de la ceea ce nu merge acum.

Ar fi bine să nu devii obsedat de acest hop, ci să te gândeşti ce frumos va fi mâine, peste o săptămână, peste o lună, când totul va merge iar perfect!

Horoscop, 8 decembrie 2018, CAPRICORN

Viaţa sentimentală capătă un ritm mai alert şi abia aştepţi să ajungi mai repede la un anumit nivel, de la care poţi spune, mult mai sigur pe tine, că da, este ceea ce ai visat, da, este omul potrivit alături de care poţi clădi ceva de durată.

Semnalele foarte animate care vin de la partener te stimulează să te implici pe deplin în această relaţie, pentru că vezi şi din partea sa aceeaşi energie vie, aceeaşi dorinţă de a merge mai departe.

Cât timp primeşti de la partener semnale entuziaste, e şi normal să doreşti mai mult, mai sus, mai minunat, deci păstraţi-vă amândoi acest tonus ridicat, pentru a clădi o poveste superbă. Flacăra iubirii se cere întreţinută permanent, deci turnaţi amândoi, din ambele părţi, mai mult gaz pe acest foc!

Horoscop, 8 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

Chiar dacă unii mai uită de bunele maniere şi de amabilitate şi mai ridică tonul faţă de tine, tu nu pui la suflet atitudinea lor, ba din contră: le întorci un zâmbet larg şi sincer încât îi vei deruta cu totul!

Cei care vin la tine arţăgoşi, cu jalba-n proţap cu cine ştie ce reclamaţii, pregătiţi să atace dur, nu vor putea să-şi ţină discursul agresiv în faţa unuia ca tine, pentru că tu îi primeşti cu atâta căldură, atâta solicitudine şi atâta dorinţă de împăcare încât vor tăcea mâlc!

Continuă să-i tratezi pe toţi cu aceeaşi deschidere şi bucurie, de parcă ţi-ar fi cei mai buni prieteni (chiar dacă nu sunt) şi vei vedea că şi gheaţa se topeşte, şi tonul se încălzeşte şi blocajele de comunicare dispar!

Horoscop, 8 decembrie 2018, PEȘTI

Iubirea poate trece azi pe strada ta, dar numai de deschiderea ta sufletească depinde dacă se opreşte şi la poarta ta sau trece mai departe. E mai complicat dacă e vorba de o iubire în paralel cu o relaţie deja oficializată.

Pentru că nu ar fi deloc pe placul partenerului tău de acasă, dar cum tu te pricepi destul de bine să ascunzi anumite lucruri, şi încă o faci cu mult talent, s-ar putea să accepţi ispita în viaţa ta şi vei vedea tu mai târziu cum o vei scoate la capăt.

Se poate forma un triunghi sentimental riscant, totuşi, dar dacă nevoia ta de iubire e la cote maxime, greu i te vei opune. La urma urmei, poate chiar de dincolo primeşti mai mult sau mai bine.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel