Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 7 mai 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Sextil Soare-Marte. 

Astăzi avem un sextil între Marte din Pești și Soarele din Taur. Ne vom ocupa cu drag de treburile gospodărești. Vom simți ce își doresc cei dragi și vom face tot posibilul să le facem pe plac. Astrele ne recomandă să nu stăm prea mult în casă, ci să ieșim mai des la plimbare. Oricum, ar fi bine să te ocupi de activitățile restante. Ne apropiem de a doua retrogradare a lui Mercur și ne va fi mult mai greu pe urmă. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, face un aspect blând cu Soarele. Vei dori să fii activ, dar nu pentru a demonstra ceva cuiva, ci pentru tine. 

Taur

Prietenii vor ține cont de părerile tale, dar nu vor fi de acord să stai prea mult în casă. Așa că fă bine și nu le refuza invitațiile!

Gemeni

Vei trece repede peste tentativele oamenilor importanți de a îți ignora doleanțele. Vei aștepta să vină momentul tău. 

Rac

Luna își termină tranzitul în semnul tău. După prânz vei fi mai sigur pe ceea ce vrei și gândești. Mulți vor avea dor de ducă. 

Leu

Important este să ai intenții, dar nu și planuri clare în acest sens. Viața te va surprinde chiar și prin scurte momente de nedumerire. 

Fecioară

Partenerul este de acord cu planurile tale și se va implica în orice. Sau tu decizi să îi acorzi mai mult timp persoanei iubite. 

Balanță

Nimic nu îți va face mai mare plăcere astăzi decât să obosești. Să fii atât de activ, încât să nu mai ai timp să te gândești la toate prostiile. 

Scorpion

Colaborarea cu partenerul va fi uimitoare în absolut orice privință. Vă veți împinge unul pe altul de la spate. Chiar veți fi invidiați!

Săgetător

Discuțiile cu oamenii dragi vor fi mai domolite. Unul dintre voi are nevoie de încurajări și sprijin. Poți fi chiar tu acela care să îl ajute. 

Capricorn

Vei face multe drumuri pentru dorințele celor dragi. Îți face plăcere să le poți oferi ce le place. Discuțiile cu ei te vor încânta. 

Vărsător

Cheltuielile pe care le vei face astăzi vor avea rost. Și chiar nu te vei grăbi. De asemenea, nu te vei mai lăsa deloc influențat. 

Pești

Ai nevoie să comunici mai mult cu persoanele dragi. Nu le lăsa să trateze superficial discuțiile cu tine. Așa vei afla ce ascund.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel