Horoscop, sâmbătă, 26 noiembrie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de un trigon Marte-Saturn. 

După careul făcut cu Neptun din Pești, iată că Marte retrograd se apropie de un trigon cu Saturn din Vărsător. Ceea ce înseamnă că ne vom da seama de ce am fost confuzi sau de ce am făcut unele alegeri fără noimă, mai ales în ultimele săptămâni. Și cum Luna tranzitează semnul Capricornului în acest weekend, vom rumina destul de mult și vom fi mai serioși. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, va fi liniștit de către Saturn. Vei observa și tu o frână în toate activitățile zilei. Chiar ai nevoie!

Taur

Vei fi mai calculat atunci când vei merge la cumpărături. Vei căuta să cumperi cele mai bune produse la cele mai bune prețuri. 

Gemeni

Cum Marte din semnul tău va face trigon cu Saturn, și tu vei simți nevoia să nu te mai implici în numeroase proiecte superficiale. 

Rac

Vei fi prea dependent de agenda partenerului. Încearcă să fii mai independent, să nu mai aștepți validarea celorlalți. 

Leu

Astrele îți recomandă să nu faci prea multe promisiuni prietenilor. Pentru că nu vei avea timp să te ocupi de toate și îi vei dezamăgi. 

Fecioară

Te minunezi și tu de cât de înțelept poți fi în zile ca aceasta, în care familia s-ar putea să te provoace destul de serios. 

Balanță

Nu este o zi bună pentru a fi tăcut. Chiar ai nevoie să interacționezi, prima și prima dată, cu oamenii cei mai apropiați. 

Scorpion

Vrei să te deconectezi, să trăiești într-un univers propriu, departe de ochii altora. Dar partenerul și familia nu vor dori același lucru. 

Săgetător

Unele dintre inițiativele tale nu vor fi acceptate de către partener. Ar fi bine să te bazezi și pe propria putere, nu să aștepți confirmare. 

Capricorn

Luna îți va tranzita semnul și te va face mai moale. De aceea, ar trebui să fii mai atent atunci când îți alegi evenimentele la care să participi. 

Vărsător

Vei face destul de multe compromisuri. Va trebui să le faci pe plac unor prieteni, după care va trebui să găsești timp și pentru tine. 

Pești

Este o zi bună pentru a discuta cu rudele sau prietenii despre planurile tale de viitor. S-ar putea să primești sfaturi prețioase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel