Horoscop, sâmbătă, 18 martie 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Mercur intră în Berbec. 

Mercur intră în Berbec. Tranzitul acesta este echivalentul zicalei "Cine nu e gata, e luat cu lopata!". Tranzitul va avea loc în perioada 19 martie - 3 aprilie, adică două săptămâni în care suntem chemaţi să acţionăm şi să luăm deciziile mult amânate sau să spunem lucrurile pe care le-am ţinut în noi multă vreme. O perioadă de furie, de cuvinte dureroase, dar poate fi o perioadă cu folos dacă ne putem gestiona furia într-un mod productiv. 

Berbec

Vei fi mult mai productiv. Iar mintea îți va merge de minune! De altfel, începe o perioadă bună pentru a lua decizii. 

Taur

O parte din tine este dornică de acțiune, dar cealaltă își dorește liniște și odihnă. Va trebui să le împaci pe ambele. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să te bucuri de viață! Să te întâlnești cu prietenii, să te ocupi de activitățile care îți fac plăcere. 

Rac

Vei fi mai preocupat de cine ce conduce decât de cine ce face. Astrele îți recomandă să fii mai implicat în activitățile zilei. 

Leu

Poți profita de ziua aceasta pentru a face o plimbare, o vizită sau să participi la un eveniment. Te vei simți foarte bine după. 

Fecioară

Abandonezi foarte repede orice. Te lași purtat de frică și nu poți lua decizii singur. Ai nevoie să fii susținut de către partener. 

Balanță

Mercur se mută în zona relațiilor. Deci ai putea avea discuții interesante cu partenerul. Vei fi mai sociabil și cu apropiații. 

Scorpion

Te preocupi prea mult de treburile gospodărești. Insiști pe activitățile nesemnificative și le tratezi cu superficialitate pe cele importante. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să depui efort doar pentru ceea ce îți place să faci. Pentru restul, mai puțină implicare. 

Capricorn

Discuțiile cu familia vor fi pline de suișuri și coborâșuri. Și bineînțeles, tonul nu va fi pe placul tuturor. 

Vărsător

Ești precum un titirez! Toată ziua te plimbi, comunici și te ocupi de tot felul de activități. Odihna își are și ea rolul ei. 

Pești

Dai sfaturi financiare, dar cu greu te ții tu însuți de ele. Ai face bine să mai asculți și părerile celor din jurul tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel