Horoscop, sâmbătă, 17 septembrie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Careu Venus-Marte. 

Astăzi avem un careu între Venus din Fecioară și Marte în Gemeni. În relațiile personale, vom fi nemulțumiți indiferent de câte eforturi face partenerul. Parcă nimic nu e de ajuns. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Și să nu uităm că ne apropiem de opoziția Soare-Neptun care va aduce multă confuzie, debusolare și tendința de a ne lăsa ușor păcăliți. 

Berbec

Dacă mergi la muncă, vei avea o zi stresantă. Dacă nu, treburile gospodărești îți vor da majoritatea planurilor peste cap. 

Taur

Cei din jurul tău te provoacă să faci unele cheltuieli. Astrele îți atrag atenția să nu te întinzi mai mult decât este plapuma. 

Gemeni

Familia îți dă bătăi de cap, dar nici tu nu te lași mai prejos. Găsești nod în papură la ce tot ce zic și fac cei dragi. 

Rac

Discuțiile despre trecut te neliniștesc. Ți-ar face bine să fii mai retras, să încerci să îți creezi momente de neuitat. 

Leu

Astăzi vei fi destul de generos. Dar exact cu cine nu trebuie. Ai o nevoie extraordinară de a demonstra ceva cuiva. 

Fecioară

Îți vei arăta partea narcisică și vei crea destule valuri printre cunoscuți. O zi foarte bună pentru a te pune în valoare. 

Balanță

Îți dai seama că o situație nu este corectă, însă îți este teamă să verbalizezi acest lucru. Îți priesc plimbările. 

Scorpion

Prietenii te și motivează, dar te și enervează. Vei fi destul de stresat din cauza lor, dar nu trebuie să îi îndepărtezi. 

Săgetător

Îți vei pierde cumpătul de fiecare dată când o persoană va fi autoritară cu tine. Chiar dacă este vorba de partenerul de viață. 

Capricorn

Te distențezi imediat de orice conflict, mai ales dacă este unul de la serviciu. Vei avea un program destul de aglomerat. 

Vărsător

Orice ai avea în program, astrele te invită să nu uiți și de ceea ce îți dorești tu. Adică să faci ceva să îți bucuri sufletul. 

Pești

Partenerul zice una și face alta. Dar îți trece repede supărarea și te ocupi mai mult de ale tale. O zi bună de amenajare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel