Horoscop, sâmbătă, 16 iulie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Arhivă Foto
Arhivă Foto
Horoscop. Luna va intra în semnul Peștilor. 

Luna va părăsi semnul Vărsătorului și își va începe tranzitul în cel al Peștilor. Vom trece prin stări de letargie, lene sau nesiguranță. Și cum Mercur se apropie de o conjuncție cu Soarele din Rac, ne va fi destul de greu să exprimăm ceea ce simțim. Venus se pregătească să iasă din Gemeni și să intre în Rac. 

Berbec

Nu prea vei fi dornic să ieși din casă. Te va cuprinde o stare de lene. Sau mai bine zis, nu vrei să ieși deloc din zona ta de confort. 

Taur

Venus se pregătește să schimbe semnul, deci și tu vei trece prin mai multe evenimente. Astrele îți recomandă să nu faci mari cheltuieli. 

Gemeni

Mercur va face conjuncție cu Soarele, mintea ta va fi destul de încâlcită și nu îți vei da seama de unele probleme financiare. 

Rac

Zilele acestea, vei avea senzația că oamenii nu te înțeleg, deși tu le spui totul foarte clar. Astrele îți recomandă să nu insiști cu nimic. 

Leu

Ideile care îți vin sunt bune, dar nu trebuie să le pui în aplicare chiar acum. Ar fi bine să le păstrezi pentru zilele următoare. 

Fecioară

Prietenii îți vor da planurile peste cap, iar partenerul va fi foarte dependent de tine. Încearcă să nu fii foarte rigid cu agenda zilei. 

Balanță

Ți-ar prii să faci o plimbare pentru sufletul tău. Oricât de aglomerat îți este programul, sau oricât de grele sunt unele treburi gospodărești. 

Scorpion

Orice călătorie făcută astăzi îți va aduce o sumedenie de revelații. Vei avea nevoie de afecțiune, dar nu o vei primi de la toată lumea. 

Săgetător

Gospodăria îți va mânca mult timp și resurse astăzi. Dar nu te plângi și te ocupi cu responsabilitate de toate problemele. 

Capricorn

Partenerul te urmează orbește. Pe moment îți convine, dar cu timpul îți dai seama că ai nevoie ca acesta să se implice mai mult în activități. 

Vărsător

O zi nemaipomenită pentru curățenie și pentru a te mai debarasa de lucruri pe care se depune praful, de care chiar nu mai ai nevoie. 

Pești

Relația cu copiii este importantă. În același timp, va trebui să te ocupi și de pasiunile tale, de ceea ce îți face sufletul să vibreze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel