HOROSCOP: Patru zodii sunt AVERTIZATE astăzi. ”Cu NIMENI!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ Patru zodii avertizate
foto pixabay/ Patru zodii avertizate
În special, patru zodii sunt atenționate astăzi, 2 august.

Patru zodii sunt avertizate astăzi cu privire la confruntări. Fie că e vorba despre relație, fie că sunt situații complicate la serviciu, astăzi e mai bine să evitați confruntările. 

”Să aveți o zi cât mai liniștită, să nu vă confruntați cu nimeni, mai ales dacă aveți marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător” a conchis astrologul Daniela Simulescu, emisiunea cu horoscopul zilei. 

Iată ce previziuni sunt pentru cele patru zodii: 

Horoscop TAUR

Încearcă să echilibrezi zona personală cu zona profesională. Undeva trebuie găsit un echilibru. Cu cât vei fugi de el, cu atât nu îţi vor ieşi lucrurile. Trebuie găsită o soluţie.

Horoscop LEU

Aveţi nevoie să fiţi văzuţi şi ascultaţi. Oamenii nu vă vor asculta şi veţi trage, veţi încerca să fiţi cât mai vizibil. Nu veţi primi reciprocitate. Este o zi bună pentru cei care îi învaţă pe alţii sau au de învăţat de la alţii. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 2 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Lovitură puternică pentru o zodie

Horoscop SCORPION

Dacă nu sunteți șefii supremi acolo unde lucrați, nu aveți ce să faceți, trebuie să vă supuneți, să vă conformați. Adică, dacă o să vi se spună ce să faceți, voi o să opuneți rezistență în primă fază, n-o să vă iasă, de aceea ar fi bine să îi ascultați pe ceilalți și să îi înțelegeți și să ziceți „ok, fac”. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Conjuncția Soare-Mercur e în casa a VII-a. Dacă partenerul vrea să vă spună lucruri, nu îl ascultați, nu îl auziți. Saturn în casa I vă blochează și ziceți că „nu, mi-ai greșit de atâtea ori, nu mai are rost să te ascult”. Nu sunteți dispuși astăzi să negociați, nu sunteți dispuși să acordați a doua șansă, nu sunteți dispus să iertați pe cineva, o să vă supărați foarte ușor, partenerul va avea impresia că nu sunteți foarte atent, voi aveți impresia că partenerul nu vă respectă, e un frecuș din acesta pe zona relațională, dar și pe serviciu. Toată ziua trebuie să vă contraziceți. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 2 august. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel