Data publicării:

Horoscop, miercuri, 30 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Trigon Uranus-Pallas Athena. 

Pe 30 august, Pallas din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Aspectul acesta vrea să ai planul de a nu avea un plan concret. Adică să fii pregătit pentru orice schimbare surprinzătoare din punct de vedere financiar. Dar pentru asta ai nevoie totuși de o siguranță. Astfel încât să poți lua decizii la care alții nici nu s-ar fi gândit. Cu alte cuvinte, să ai puterea să te joci cu necunoscutul. 

Berbec

Somnul și odihna sunt prioritare. Astrele te invită să nu îți aglomerezi programul pentru a fugi de unele probleme. 

Taur

Astrele îți recomandă să ai în program timp păstrat și pentru activități creative, evenimente artistice sau pasiuni. 

Gemeni

Ar trebui să fii mai atent la serviciu. Să analizezi ce se întâmplă și să iei decizia de a nu interveni în mod activ în niciun conflict. 

Rac

Gândești mult și acționezi puțin. Poate ai nevoie de cineva care să te împingă de la spate. Chiar îți trebuie un impuls. 

Leu

Înainte de a face o cheltuială serioasă, astrele îți recomandă să te sfătuiești cu o persoană mai experimentată ca tine. 

Fecioară

Ai tot felul de idei, strategii și soluții la problemele apropiaților. Mintea ta pare un izvor nesecat. În plus, vei și comunica eficient. 

Balanță

Marte îți cere să fii mai asertiv. Să te implici în mod activ în situațiile care apar astăzi. Nu să stai să aștepți să vezi ce fac ceilalți. 

Scorpion

Te deranjează opiniile celorlalți, dar în loc să îți vezi de viață începi să îți faci strategii prin care să le demonstrezi contrariul. 

Săgetător

Evită cârdășiile cu șefii sau colegii. Aceștia nu îți sunt precum membrii ai familiei. Deci ai nevoie de limite foarte clare. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să rămâi calm și diplomat în momentele stresante. Astfel vei evita unele situații ciudate în viitorul apropiat. 

Vărsător

Zona financiară va fi destul de provocată. Ai face bine să eviți cheltuielile superficiale sau să te lași influențat de către apropiați. 

Pești

Este o zi foarte bună pentru strategii alături de partener. Împreună veți avea unele idei foarte bune. Nu exagera cu nimic la serviciu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel