Data publicării:

Horoscop, miercuri, 20 decembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus se apropie de o opoziție cu Uranus. 

Venus din Scorpion se apropie de o opoziție cu Uranus din Taur. evenimente neașteptate, mai ales în relațiile blazate și fără o bază autentică. Sau vom putea să ne reinventăm din punct de vedere amoros indiferent de statutul în care ne aflăm. Putem juca atât rolul lui Venus(posesivitate, dramatism și control), cât și cel al lui Uranus(independență, spirit rebel, surpriză).

Berbec

Astrele te invită să fii mai atent la cheltuieli. Să cauți cea mai bună ofertă și să ai în vedere și un buget de rezervă. 

Taur

Partenerul va fi mai detașat. De aceea, cel mai bine ar fi să nu te bazezi prea mult pe el. Ci să înveți să te descurci. 

Gemeni

Unii colegi își vor schimba atitudinea pe nepusă masă. Astrele îți recomandă să comunici deschis cu ei. 

Rac

Ai prefera să îți ocupi timpul doar cu pregătirile pentru sărbători. Încearcă totuși să nu procrastinezi mult la serviciu. 

Leu

Chestiunile gospodărești îți vor da mari bătăi de cap. Astrele îți recomandă să mai și delegi. Stai departe de cheltuieli inutile!

Fecioară

Una spui, alta înțeleg ceilalți. Va trebui să fii mai atent atât la limbajul verbal, cât și cel nonverbal. Evită prejudecățile. 

Balanță

Nu te teme să ceri ajutorul apropiaților! Mai ales dacă unele cumpărături te copleșesc. Fii mai atent la organizarea evenimentelor!

Scorpion

Relația cu partenerul trece prin diverse etape. Important este să nu aveți reproșuri prea mari unul pentru celălalt. 

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să fii mai sensibil. Și să fii impresionat ușor de orice poveste. Nu neglija deloc odihna și somnul. 

Capricorn

Mercur se apropie de un sextil cu Saturn, ceea ce înseamnă că totul se va mișca așa cu încetinitorul. Trebuie să ai răbdare!

Vărsător

Astrele îți recomandă să nu lași pe mâine ce poți face astăzi, mai ales la serviciu. Te vei aglomera înainte de sărbători. 

Pești

O zi bună pentru negocieri și pentru chestiunile administrative. Pot apărea unele momente mai ciudate când vei călători. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel