Horoscop, miercuri, 17 august 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 17 aug 2022, 08:19
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Marte se pregătește să iasă din Taur. 

Venus se apropie de un trigon cu Jupiter. Iar Marte se află în ultimele zile în semnul Taurului. Este posbil să ne confruntăm cu unele blocaje. De cele mai multe ori create de mintea noastră. Cert este că nu avem garanțiile necesare pentru a lua o decizie sau pentru a trece la acțiune. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se pregătește de o schimbare. Și tu te-ai pregăti, dar deocamdată parcă nu găsești soluția la o problemă. 

Taur

Marte vine cu energie, dar și cu multă furie încapsulată până acum. Astrele îți recomandă să faci mișcare sau să ai un program încărcat. 

Gemeni

Este deranjantă senzația că nu depinde totul de tine. Și vei fi destul de mohorât. Cu greu îți vei găsi energia să treci la fapte. 

Rac

Ești foarte sociabil. Vei interacționa cu tot felul de oameni și vei învăța lucruri noi. Ți-ar prii să te și gândești la planurile de viitor. 

Leu

Ai așteptări mari de la superiori. Dar validarea nu va veni de la ei. Ci de la tine însuți. Deci nu mai pierde timp prețios!

Fecioară

Sunt zile bune pentru a ierta sau pentru a te împăca. Ai nevoie de liniște sufletească și doar astfel o poți obține. 

Balanță

Ultimele zile ți-au arătat că nu mai poți trata superficial anumite chestiuni financiare. Și chiar trebuie să fii mai prevăzător. 

Scorpion

Partenerul a acționat în mod independent în ultimele zile. Și acest lucru ți-a adus griji în plus. Comunică în mod direct cu el. 

Săgetător

Ambiția nu ajută la nimic dacă nu este acompaniată și de muncă. Deci oprește-te din a aștepta ca alții să îți cunoască așteptările. 

Capricorn

Ești într-o continuă alergătură, dar oare știi pentru ce? Este important să descoperi miza sau obiectivul. Să nu fie în zadar. 

Vărsător

Familia este aproape de tine, dar nu este obligată să îți rezolve problemele. Responsabilitatea este doar a ta. 

Pești

Colegii vor fi destul de săritori. Și ziua va depinde mult de cum vei comunica, de ce vei împărtăși sau de reacțiile tale. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?