Data publicării:

Horoscop, miercuri, 16 octombrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News

Horoscop zilnic. Venus face un trigon cu Neptun. 

Venus din Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești. Ne face să visam la dragoste! O să ne imaginăm scenarii precum cele pe care le vedem adesea în filmele romantice. De asemenea, dragostea ne va inspira azi și o să fim mai împăciuitori. Mai mult, o să fie o zi nemaipomenită pentru aceia care activează în domeniile artistice sau literare, deoarece creativitatea nu va cunoaște limite! Mâine vom avea Lună Plină în Berbec. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Ne apropiem de Luna Plină în semnul tău. Te va urmări gândul de a renunța la ceva, de a mai face spațiu în viața ta, la propriu sau la figurat. 

Taur/Ascendent în Taur

Trigonul dintre Venus și Neptun te va face mai împăciuitor, în special față de partenerul de viață. Încearcă să nu uiți de odihnă. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Tonul tău la adresa unor colegi nu va mai fi la fel de tendențios. Chiar dacă vor greși și te vor încurca, alegi să treci peste. 

Rac/Ascendent în Rac

Este una dintre acele zile în care trebuie să lași viața să se întâmple. Iar tu să te ocupi de cea ce îți place mult. Să îți reiei unele pasiuni. 

Leu/Ascendent în Leu

Astrele îți recomandă să fii mai atent la limbajul non-verbal al apropiaților. Una zic, dar alta gândesc. Poate că trec prin momente mai grele și au nevoie de ajutor. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vor fi îngrijorări pe plan financiar, dar nu este cazul să exagerezi nimic. Încearcă să vorbești cât mai deschis despre acest subiect cu partenerul. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Generozitatea este lăudabilă, însă nu atunci când te lasă pe tine fără nimic sau când apelezi la ea pentru a demonstra ceva celor dragi. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Trigonul dintre Venus și Neptun aduce romantism, imaginație și inspirație. Și este posibil să îți ofere și un grad crescut de procrastinare. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus va intra mâine în semnul tău, dar până atunci, astrele îți recomandă să eviți bârfele, indiscrețiile și tendința de a romanticiza trecutul. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Unii prieteni vor avea nevoie de ajutorul tău. Iar tu vei alege să treci peste problemele din trecut și să fii alături de ei așa cum trebuie. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Îți recapeți o frântură de încredere în ceea ce privește planul profesional. Șefii și colegii vor observa noua ta atitudine și vor alege să te urmeze. 

Pești/Ascendent în Pești

Trigonul dintre Venus și Neptun îi va sprijini pe cei care vor alege să învețe ceva nou, să se ocupe de călătorii sau de activități spirituale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel