Horoscop, miercuri, 14 august 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Săgetătorii sunt  cu rucsacul în spate, chiar de la primele ore ale dimineții
Săgetătorii sunt cu rucsacul în spate, chiar de la primele ore ale dimineții
Horoscop. Pentru Gemeni nu era de ajuns că aveau o mulțime de treabă de făcut, mai vin și ceilalți oameni dragi lor și îi mai încarcă și ei. Balanțele au  o zi extraordinară pentru cumpărături, pentru a se răsfăța sau pentru a-și  face planuri în ceea ce privește viitorul apropiat.

Berbec

Una simți că vrei, alta vei face. Nevoia ta principală va fi de detașare față de toate aspectele vieții, însă ceilalți nu te lasă deloc să îți vezi de drumul tău. Va trebui să dai socoteală unor oameni care nu sunt foarte importanți în viața ta.

 Taur

La serviciu, șefii nu sunt mulțumiți și cer mai multă implicare. Tu vei crede că au ceva personal cu tine, însă nu este cazul. Pur și simplu își dau seama că o sarcină de serviciu poate fi îmbunătățită și te va căuta chiar dacă ești în concediu.

 Gemeni

Nu era de ajuns că aveai tu o mulțime de treabă de făcut, mai vin și ceilalți oameni dragi ție și te mai încarcă și ei. Ai putea să refuzi, însă cum de obicei, nu faci asta, și acum vei proceda la fel. Să nu te plângi pe urmă că nu mai faci față și că ai nevoie de ajutor.

 Rac

Vrei să îți cumperi ceva și te gândești, răzgândești, ceri aprobare de la ceilalți dacă faci bine. În loc să fii hotărât, așa piezi timpul și vei ajunge la o decizie pe care o vei regreta. Îndrăznește să te răsfeți, să fii mai conștient că meriți mai mult.

 Leu

Parcă partenerul nu mai ește așa de înverșunat și reușești să ajungi la un numitor comun cu el. Este posibil să auzi multe vorbe despre tine, nu foarte plăcute, dar tu ești obișnuit cu invidia celorlalți. Trebuie să conștientizezi care oameni merită să rămâmă lângă tine.

 Fecioară

La serviciu este o adevărată tornadă. Revin foarte multe proiecte, apar discuții în contradictoriu, și nu reușești să le faci față. Totul va fi anapoda și parcă nimeni nu te sprijină. Așa că toată ziua este aglomerată și fără momente de bucurie.

 Balanță

Este o zi extraordinară pentru cumpărături, pentru a te răsfăța sau pentru a-ți face planuri în ceea ce privește viitorul apropiat. Nu te lăsa influențat deloc de prieteni sau persoanele iubite pentru că sunt subiective. Chiar dacă țin la tine, tot nu știu ce îți place cu adevărat.

 Scorpion

 Vei avea tendința de a face tot ce îți stă în putință să ieși în evidență la locul de muncă, indiferent de tacticile alese. Nu mai contează nimeni și nimic atunci când vrei să obții nimic, și parcă acum astrele îți sunt favorabile. Victimizarea este una dintre soluții.

Săgetător

Ești cu rucsacul în spate, chiar de la primele ore ale dimineții. Ai un dor de ducă nebun și ceilalți nu se vor putea baza pe tine. Tu vrei să călătorești, fie chiar și până în parcul cel mai apropiat. Ai nevoie de libertate și de natură.

 Capricorn

Te vei blama constant pentru că ai de achitat niște datorii care ți-au scăpat din vedere, mai ales ție care ești cel mai pragmatic om. Dar uite că și tu ești supus greșelii, iar asta nu trebuie să îți doboare stima de sine și cheful de viață.

 Vărsător

Te hotărăști să îți eviți partenerul exact astăzi când el are chef să te confrunte astfel încât să rezolvați probleme și conflicte nestinse. Pur și simplu nu ai energia necesară, iar el te va acuza că ești imatur sau că fugi de responsabilitate. Cu răbdare, va ajunge să te înțeleagă.

 Pești

Te năpădesc gânduri, te urmăresc oameni din trecut, și te blamezi pentru ceva pentru care nu porți nicio vină. Vei încerca să îți calmezi mintea, dar nu vei reuși. Nici somnul nu va fi liniștit. Ferește-te de gălăgie, nu exagera cu alcoolul și înecarcă să meditezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel