Horoscop, miercuri, 13 octombrie 2021
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 12 oct, 22:24
WhatsApp
Horoscop, miercuri, 13 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Miercuri, 13 octombrie, Venus face un sextil cu Saturn.

Acesta este un apect care îi poate ajuta pe cei care doresc să stabilizeze relația de cuplu sau parteneriatele profesionale. Nu uitați că suntem în ultimele zile de Mercur retrograd, deci este posibil să vă loviți de tot felul de încurcături. Mai ales de cele legate de comunicare, tehnologie și călătorii. 

Berbec

Deși nu îți stă în caracter, astăzi va trebui să fii foarte diplomat cu oamenii din viața ta. Atât cei din familie, cât și cei din sfera profesională.

Taur

G Ad:

Toată ziua vei fi preocupat de conceptul de moralitate. Vor exista clipe în care unele dintre acțiunile colegilor, deși legale, ți se vor părea imorale.

Gemeni

Curiozitatea poate avea dublu rol astăzi. Unul avantajos și unul care îți poate aduce prejudicii. Depinde doar pe care îl vei alege.

Rac

Comportamentul rece al celorlalți te preocupă excesiv. Dar asta este o metodă pentru a fugi de alte nemulțumiri personale.

Leu

Astrele îți recomandă să îți găsești bucuria, prin diverse gesturi, mai mici sau mai mari. Însă trebuie să ții cont de faptul că doar tu te poți face fericit.

Fecioară

Cât mai este Mercur retrograd în zona banilor, astrele îți recomandă să nu te grăbești cu cheltuielile, mai ales cele serioase.

Balanță

Toți vor rămâne plăcut impresionați de modul în care comunici. Te vor urma doar pentru că spui lucurile cu multă convingere.

Scorpion

Vei fi destul de neliniștit. Revin unele amintiri când îți este lumea mai dragă și începi să ai tot felul de bănuieli care te pun pe jar.

Săgetător

Partenerul va fi mai ușor de convins ca altădată. Farmecul și generozitatea tale vor fi punctele cheie în absolut orice parteneriat.

Capricorn

Faci tot posibilul să nu stai cu emoțiile tale. Cauți diverse activități sau contactezi cunoscuții. Vrei să fii activ permanent.

Vărsător

Nu vei reuși să te odihnești sau să dormi așa cum ar trebui. Astrele îți recomandă să faci diferența între obiective și sarcini.

Pești

Astrele îți recomandă să fii încrezător, dar să nu ai așteptări prea mari în ceea ce privește validarea reușitelor tale profesionale.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro