Horoscop, miercuri, 11 martie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Săgetătorii for fi foarte indiscreți.
Săgetătorii for fi foarte indiscreți.
Horoscop. Toți în jurul Săgetătorilor  sunt prea panicați, doar aceștia reușesc să își menții calmul și optimismul.

Berbec

Depui eforturi supraomenești pentru a te înțelege cu oamenii din viața ta. Ești dispus să lași de la tine, gest total străin și de neconceput până acum.

Taur

Te plângi prea des de schimbările multiple prin care trec prietenii tăi. Nici măcar nu ții cont și nu observi faptul că aceștia evoluează.

Gemeni

Ai o dispoziție foarte schimbătoare și obosești repede. Deci ar fi bine să nu te pierzi în mai multe direcții. Alege una și rămâi cu ea.

Rac

Cere ajutorul colegilor atunci când te simți împotmolit din cauza unei probleme la serviciu. Vei fi sprijinit necondiționat și astfel te vei liniști.

Leu

Cauți noi modalități de a te exprima, și în primă fază nu vei primi validarea mult dorită. Dar dacă vei insista, cu siguranță vei avea de câștigat.

Fecioară

Compromisurile făcute de dragul partenerului nu îți vor aduce nimic bun, nici măcar aprecierea lui. Învață să fii mai egoist astăzi.

Balanță

Rudele te vor puternic și se dezic de varianta ta vulnerabilă. Tu ai nevoie de înțelegere și de empatie pentru o perioadă, nu de asemenea atitudini.

Scorpion

Ești obligat să accepți că relația în care te afli nu mai funcționează la fel ca înainte și că ești nevoit să recurgi la alte căi pentru funcționarea ei optimă.

Săgetător

Toți în jurul tău sunt prea panicați, doar tu reușești să îți menții calmul și optimismul. Cu puțină muncă, îi vei molipsi și pe aceștia cu voia ta bună.

Capricorn

Tratezi totul cu prea multă seriozitate și vei deranje anumite persoane care cred că exagerezi. La finalul zilei, îți vei da seama că au cam avut dreptate.

Vărsător

Anxietatea ajunge cote greu de imaginat și vei fi obligat să găsești soluții de a te calma. Poate că un drum în natură este la îndemâna oricui.

Pești

Te sperii imediat de panica din ultimele zile și devii prea prăpăstios. Învață să nu exagerezi astfel încât familia să devină și ea afectată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel