Data publicării:

Horoscop, marți, 8 octombrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi avem două trigoane. 

Astăzi avem două aspecte foarte armonioase, cel puțin din punctul de vedere al teoriei astrologice. Trigonul Venus-Marte ne ajută să fim romantici, să reaprindem pasiunea și să facem mai mult din ceea ce ne place. Iar trigonul Mercur-Jupiter se asigură să avem cele mai bune idei, să fim oamenii potriviți în momentele potrivite. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Trigonul dintre Marte, guvernatorul tău, și Venus te poate face mai atent la nevoile tale emoționale, dar și la modul în care cei dragi se poartă cu tine. 

Taur/Ascendent în Taur

Este o zi foarte bună mai ales pentru a face un pas către partener. Relația dintre voi se poate îmbunătăți. Astrele îți recomandă să discuți cu acesta despre planurile de viitor. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Trigonul dintre Mercur și Jupiter îți va aduce multe oportunități. Trebuie doar să privești întotdeauna jumătatea plină a paharului. Fii mai prezent!

Rac/Ascendent în Rac

Una dintre acele zile în care nu îți priește să fii prea rațional. Astrele îți recomandă să îți pui în funcțiune tot spectrul emoțional. 

Leu/Ascendent în Leu

Dacă treci printr-o perioadă mai grea, nu fi tăcut! Astrele îți recomandă să interacționezi cu oamenii apropiați, sigur te vor ajuta. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trigonul Mercur-Jupiter este benefic pentru proiectele profesionale. Dar și pentru negocieri, Trebuie doar să asculți atent și ce vor ceilalți. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Cele două aspecte de astăzi vin în sprijinul tău. Dacă este ceva ce nu îți convine, nu te plânge! Pentru că sigur vei putea face o schimbare în bine. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astrele te încurajează să nu mai încerci să controlezi totul. Din când în când, îți vei da seama că este bine să te întâlnești cu viața. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este o zi nemaipomenită pentru a discuta cu partenerul despre planurile de viitor. Sau de a încerca să treci peste unele neplăceri de la serviciu. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Toată atenția ta trebuie îndreptată către relația de cuplu. Sau cea cu familia. Nu pune pe primul loc zona profesională! Ai nevoie de altceva astăzi. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Este una dintre acele zile în care te poți înțelege foarte bine atât cu șefii, cât și cu colegii. Creativitatea ta nu are limite și va fi apreciată. 

Pești/Ascendent în Pești

Este necesar să păstrezi un echilibru între optimism și pragmatism. Astrele îți cer să fii mai atent la modurile în care vei încerca să îți atingi obiectivele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel