Horoscop, marți, 30 noiembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, marți, 30 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 30 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Luna se află tot în semnul Balanței. 

Astăzi avem două sextile. Primul între Venus din Capricorn și Neptun în Pești, care ne va oferi disponibilitatea de a ierta, visa, inspirație, romantism pur și speranță. Al doilea între Mercur din Săgetător și Saturn din Vărsător va predispune la un control al cuvintelor, o autocenzură în unele discuții care pot deveni intruzive.

Berbec

Încerci să te menții pe linia de plutire. Acțiunile unor persoane te indispun, dar nu este ziua ce mai potrivită pentru a acționa în stilul tău.

Taur

Vei fi mult mai tolerant față de colegi. Chiar dacă aceștia te vor călca pe bătături. Îți gestionezi eficient emoțiile și gândurile.

Gemeni

Ești mult prea încrezător în situația ta financiară. Astrele îți recomandă să păstrezi un echilibru între ce visezi și ce ai în mod concret.

Rac

Faci eforturi mari pentru membrii familiei. Este posibil să ai așteptări mari în ceea ce privește recunoștința lor. Fac și ei ce pot.

Leu

La servciciu, totul se mișcă așa cu încetinitorul. În plus, haosul plutește peste tot. Nu este cea mai bună zi pentru a lua o decizie importană.

Fecioară

Te vei forța să adopți o atitudine rezervată. Ai vrea să fii mai încrezător în ceea ce îți dorești, însă îți este și frică de reacțiile celorlalți.

Balanță

Te vei agita mai mult decât este cazul pentru absolut orice. Chiar și pentru întâmplările străinilor. Vei fi destul de reactiv.

Scorpion

Totul se rezumă la bani. Gândurile tale gravitează în jurul bugetului personal sau al ideilor despre cum să îți crești veniturile.

Săgetător

Este o zi plictisitoare, dar la finalul ei vei fi mulțumit de acest fapt. Vei adopta o stare de indiferență față de toată lumea.

Carpricorn

Te cuprinde o stare de îngrijorare excesivă, deși poate nu ai motive serioase. Astfel, nu vei putea fi obiectiv și realist.

Vărsător

Îți vei porționa timpul foarte bine. Ba chiar îți vei lua și marjă de eroare. Așa te asiguri că nu ajungi cu întârziere nicăieri.

Pești

Fugi de orice discuție care predispune subiecte neplăcute. Eforturile tale de la serviciu vor fi apreciate și de șefi și de colegi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel