Data publicării:

Horoscop, marți, 30 august 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Balanței. 

Luna tranzitează semnul Balanței. Tendința principală a zilei va fi aceea de a împăca și capra și varza. Adică să păstrăm echilibrul, armonia și să menținem dreptatea. Careul Soare-Marte se mai rupe, deci încă un aspect în acest sens. Marte se apropie de un sextil cu Jupiter ceea ce înseamnă că vom fi mai activi. 

Berbec

Nu este cazul să stai pe loc din niciun punct de vedere. Astrele încurajează schimbarea zilele acestea, oricât de mică ar fi. 

Taur

Ai așteptări mari atât de la colegi, cât și de familie. Implicit de la tine. Dar lucrurile nu vor decurge așa cum îți dorești. 

Gemeni

Mai este puțin până la retrogradarea lui Mercur. Vei sesiza de pe acum tot felul de încurcături în jurul tău. 

Rac

Vei lua greu orice decizie. Și nu este cazul să te bazezi pe cei apropiați pentru că și ei vor fi la fel de confuzi. 

Leu

Venus este în continuare în semnul tău. Deci te poți bucura de multe privilegii, dacă vei ști cum să ți le atragi. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să profiți de aspectele acestei perioade pentru a-ți pune la punct problemele financiare mai vechi. 

Balanță

Discuțiile cu prietenii îți vor da mult de gândit. Dar nu este cazul să crezi sută la sută tot ce auzi. Ci să mai și ai dubii. 

Scorpion

Orice proces introspectiv este nemaipomenit pentru tine. În orice fel te-ai ocupa de el. Chiar ai nevoie de timp și spațiu pentru sufletul tău. 

Săgetător

Te cuprinde o sete de cunoaștere uimitoare. Nu lăsa zilele acestea să treacă fără a învăța ceva nou sau fără a avea discuții profunde. 

Capricorn

Atenția pe care o primești la serviciu te flatează, dar te și indispune. S-ar putea să exagerezi cu unele îngrijorări pe plan financiar. 

Vărsător

Partenerul va fi mai deschis la propunerile tale. Asta pentru că și tu îți schimbi atitudinea față de el. Ai nevoie de mișcare. 

Pești

Nu refuza deloc sprijinul familiei! Este greu să acceptăm câteodată că avem nevoie de ajutor, dar nu este cazul în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel