Horoscop, marți, 23 august 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Soarele intră în Fecioară. 

Soarele intră în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 23 septembrie. Trecem de la energia dramatică și creatoare a Leului la cea disciplinată și perfecționistă a Fecioarei. Cu alte cuvinte, gata cu vacanța și înapoi la muncă. Sezonul Fecioarei ne motivează să fim mai disciplinați, eficienți, mai atenți la stilul de viață, la rutina cotidiană. 

Berbec

Atenția se va muta pe sectorul muncii. Nu trebuie neapărat să depui mai mult efort, ci mai degrabă să eficientizezi procesul. 

Taur

Soarele va lumina casa copiilor, a propriilor plăceri și a pasiunilor. Deci timp de o lună trebuie să acorzi mai multă atenție acestor domenii. 

Gemeni

Problemele familiei vor fi amplificate în perioada următoare. Ai vrea să fugi de ele, dar nu vei rezolva nimic astfel, din contră. 

Rac

Este foarte important să fii mai comunicativ. Să nu te gândești prima data la greșeală. Ci să îndrăznești mai mult. 

Leu

Chestiunile financiare îți vor ocupa mult timp. Vei fi mai atent la viitoarele cheltuieli. Nu este cazul să spui nimănui despre planurile tale. 

Fecioară

Soarele vine cu o porție sănătoasă de energie și vitalitate. Vei simți nevoia să ieși în față, să fii mai prezent în viața celor dragi. 

Balanță

Mercur se pregătește să intre în semnul tău. Ai spune multe, dar este ceva ce te reține. Îți vei da seama cu siguranță zilele următoare. 

Scorpion

Vei fi mai selectiv cu prietenii. Parcă nu mai vrei să petreci timp cu toată lumea. Mai ales dacă unii se demonstrează a fi toxici. 

Săgetător

Soarele va tranzita casa carierei, deci vei depune mai mult efort în acest sens. Vei fi atent la modul în care te percep colegii și șefii. 

Capricorn

Îți vei dea seama că principiile și valorile tale nu sunt general valabile. Doar că îți va fi destul de greu să accepți acest fapt. 

Vărsător

Te vei lăsa condus de frici, de nesiguranță, dar și de unele scenarii care nu au nicio legătură cu realitatea. Ai nevoie de oameni obiectivi. 

Pești

Partenerul va avea o serie de cerințe în următoarele zile. Nu te vor încânta, dar ai promis de ceva timp că te ocupi de ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel