Horoscop, marți, 21 martie 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Fotografie de la  samer daboul/ Pexels
Fotografie de la samer daboul/ Pexels
Horoscop zilnic. Lună Nouă în Berbec. 

Pe 21 martie, avem (prima) Luna Nouă în semnul Berbecului. Soarele și Luna își dau mâna în semnul guvernat de Marte și susținute de un sextil cu Pluto. Zodiile de foc se vor bucura de acest eveniment pentru că le oferă energie și chef de viață. Iar cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) pot fi împinși de la spate înceapă un nou capitol. 

Conjuncția dintre Venus și Nodul Nord din Taur predispune la pragmatism în relațiile amoroase. Mai ales acelea recent stabilite. 

Berbec

Este o zi bună pentru intenții! Și poate chiar ai nevoie de o schimbare! Gândește-te unde ai vrea mai multă independență!

Taur

Poți face pace cu o parte din trecutul tău! Nu neglija deloc odihna și somnul! Fără acestea nu vei funcționa ca altădată. 

Gemeni

Îți poți face prieteni noi. Sau să petreci timp de calitate cu cei vechi. Vei comunica bine cu toată lumea și vei fi apreciat. 

Rac

Dacă vrei succes, trebuie să îți și asumi unele proiecte mai grele. Să preiei responsabilități suplimentare. 

Leu

Nimic nu se obține fără trudă! Asta trebuie să înțelegi tu! Astrele vor avea daruri pentru tine dacă vei alege să fii mai implicat. 

Fecioară

Îți va fi destul de greu să te concentrezi. Pierzi energie și în timpul activităților superficiale. Trebuie să înveți să îți dozezi efortul. 

Balanță

Ai putea petrece o zi superbă alături de partener! Dar pentru asta ai nevoie să fii tu cel cu inițiativa! Deci nu aștepta de la celălalt!

Scorpion

Nu se mai termină proiectele de la serviciu! Și tot apar! Este important să păstrezi o relație bună cu unii dintre colegi. 

Săgetător

S-ar putea să fii cam superficial. Să te preocupe doar acele activități care nu presupun niciun efort din partea ta. 

Capricorn

Apar schimbări în dinamica familială. Unele te pot implica în mod direct. Nu este cazul să te înfurii, ci să fii mai deschis. 

Vărsător

Cuvintele pot fi arme cu două tăișuri. Așa că ai grijă! Apropiații pot avea impresia că ești prea autoritar cu ei. 

Pești

Dacă vrei să faci o cheltuială serioasă, asigură-te din timp că ai găsit cel mai bun preț. Deci nu te grăbi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel