Horoscop, marți, 20 septembrie 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 20 sep 2022, 07:12
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Trigon Venus-Uranus. 

Astăzi avem un trigon între Venus din Fecioară și Uranus din Taur. O zi nemaipomenită pentru îngrijirea gospodăriei, schimbarea atitudinii față de unii colegi sau căutarea unor alte metode pentru sănătate. În plus, cei care își doresc îmbunătățiri pentru viața de cuplu, pot aborda subiectul într-un mod mult mai deschis. 

Berbec

În prima parte a zilei nu prea te vei simți în largul tău. Dar spre seară vei observa o doză de entuziasm pentru orice activitate. 

Taur

Astrele te invită să faci o schimbare, chiar și una foarte mică. Mai ales în ceea ce privește modul în care te bucuri de viață. 

Gemeni

Efectele opoziției Mercur-Jupiter încă se mențin. Deci vei avea nevoie de validare, de explicații și de argumente concrete. 

Rac

Primele ore ale dimineții te găsesc destul de emotiv sau timid. Familia îți va declanșa tot felul de stări. Tu decizi câtă putere îi acorzi. 

Leu

Soarele se rupe de opoziția cu Neptun și începi să vezi mai clar anumite situații financiare. Nu este o perioadă bună pentru achiziții. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să îți dedici timp. Să te preocupi mai mult de garderobă sau de cum te prezinți lumii. 

Balanță

Chiar dacă pe moment pare că nu îți iese nimic, lucrurile se vor aranja fără să depui prea mult efort. Trebuie doar încredere!

Scorpion

Prietenii te încurajează în momentele grele. Chiar ai nevoie de implicarea lor. Dar atenție la ce oameni apelezi. 

Săgetător

Vei ajunge greu la un numitor comun cu colegii. Va trebui să reluați unele planuri mai vechi și să faceți ajustări. 

Capricorn

Pierzi prea mult timp până iei o decizie la serviciu. Ar fi bine să nu te consulți cu nimeni. Astfel eviți amplificarea dilemelor. 

Vărsător

Este o zi bună pentru investiții în propria persoană. Sau pentru educație. Cert este că nu ar trebui să lași ziua să treacă degeaba. 

Pești

Partenerul îți face viața mai frumoasă. Prin gesturi mici care arată cât de mult îi pasă de bunăstarea ta. Evită aroganța!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?