Urmărește emisiunea live
Horoscop, marți, 16 august 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Trigon Mercur-Uranus. 

Mercur din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să își schimbe strategia financiară. Ne apropiem de trigonul dintre Venus și Jupiter. De asemenea, Marte petrece ultimele zile în semnul Taurului. 

Berbec

Este una dintre acele zile în care vei gândi mai mult și acționa mai puțin. Astfel, vei câștiga timp și vei evita posibile greșeli. 

Taur

Beneficiezi de o doză suplimentară de creativitate. Pe care o poți folosi în orice domeniul al vieții. Furia poate fi utilă. 

Gemeni

Discuțiile cu familia îți vor aduce numeroase momente provocatoare. Dar și unele idei despre cum să rezolvi problemele mai vechi. 

Rac

Nu te oprește nimeni astăzi! Vorbești, gesticulezi, captezi atenția celorlalți repede. Și bineînțeles, vei avea mai mult de câștigat. 

Leu

Socoteala de acasă nu se potrivește cu acea din târg, dar nu îți face griji! Astrele te sfătuiesc să  nu abandonezi negocierile. 

Fecioară

Capacitatea ta de adaptare este uimitoare. Și îi vei inspira și pe ceilalți. Totuși, încearcă să nu te dai prea mult peste cap doar pentru validare. 

Balanță

Atitudinea este cea care contează! Indiferent de ce întâmplă în viața ta personală, astrele te invită să fii optimist. 

Scorpion

Pot apărea neînțelegeri cu partenerul, dar unele nesemnificative. Probabil, unul dintre voi s-a simțit neglijat în ultima vreme. 

Săgetător

Astrele te încurajează să fii mai vizibil la locul de muncă. În special pentru a fi văzut și auzit de către persoanele importante. 

Capricorn

O zi potrivită pentru a-ți face socotelile pentru viitorul apropiat. Să îți analizezi bugetul, cheltuielile din ultima perioadă. 

Vărsător

Vei fi tentat să cauți răspunsuri și acolo unde nu sunt. Nu ar trebui să faci pe detectivul dacă nu ești implicat în mod direct într-o problemă. 

Pești

Comunicarea cu partenerul va fi excelentă! Discuțiile dintre voi vă vor ajuta să dezvoltați încrederea în bunul mers al relației. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel