Horoscop, marți, 12 octombrie 2021
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, marți, 12 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 12 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Pentru că Mercur se pregătește să își oprească retrogradarea, s-ar putea să avem parte de tot felul de ciudățenii.

Berbec

Este important să împaci și capra și varza. Adică și familia, dar și activitatea profesională. Chiar ai nevoie de echilibru.

Taur

Vor fi destule provocări la locul de muncă. Când vei crede că ai scăpat de una, vei da de alta. Iar cu răbdarea nu prea stai bine.

Gemeni

Vor fi destule ocazii în care vei observa că nu ți se dă atenția cuvenită. Nu este ceva personal, ci oamenii sunt destul de ocupați.

Rac

Partenerul are nevoie de ceva, familia vrea altceva. Iar tu dornic să îi mulțumești pe toți, îți vei consuma o mulțime de timp și energie în acest sens.

Leu

Este una dintre acele zile în care cuvintele sunt câștigătoare. Deci dacă stai și taci, nu vei rezolva absolut nimic.

Fecioară

Vei fi năpădit de diverse preocupări. Nu ai motive serioase să o faci, pur și simplu îți este foarte greu să te concentrezi la ceva.

Balanță

Cât încă mai ai de partea ta Soarele, pe Mercur și Marte, ar fi și păcat să nu lupți mai serios pentru ceea ce îți dorești.

Scorpion

Vei fi destul de pesimist. Cei apropiați vor încerca să te facă să îți schimbi starea cu diverse argumente, însă nu te vei schimba.

Săgetător

Vei fi destul de confuz. Oamenii din jur se schimbă de la o ora la alta, iar tu nu ai energia necesară să fii mai stabil.

Capricorn

Luna tranzitează semnul tău, deci vei fi mai atent la ce simți. Dar ceilalți nu vor fi deloc conștienți de întregul tău proces emoțional.

Vărsător

Te va caracteriza o stare de oboseală. Mintea ta refuză să te mai ajute când vrei să te ocupi de mai multe proiecte decât ar trebui.

Pești

Munca excesivă nu are rost dacă nu este și recompensată. Sau măcar validată. Deci laudă-te tu dacă alții nu o fac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel