Horoscop, luni, 9 mai 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur va retrograda mâine.

Mercur se pregătește de retrogradare în semnul Gemenilor. Chiar dacă acest lucru se va întâmpla mâine, este posibil ca astăzi să resimțim din plin efectele. Pe lângă probleme legate de tehnologie, transporturi, comunicare, este cazul să ne gândim mult mai profund la ce vrea să ne transmită Mercur retrograd. Ce? Că suntem oameni și că greșim. Și că dacă acceptăm acest lucru, ne putem repara greșelile. 

Berbec

Vor fi multe momente în care nu vei ști ce să zici și ce să faci. Problema este că îți pierzi așa timpul cu situațiile care nu sunt prioritare. 

Taur

S-ar putea să fii destul de confuz legat de unele cheltuieli. Sau poate descoperi unele datorii. Te vei confrunta cu destule griji în acest sens. 

Gemeni

Vei fi permanent în contra cronometru. Există modalitatea de a evita această situație, dar parcă vrei să te stresezi singur. 

Rac

Astrele te invită să fii atent la ce visezi. Sau la ce gânduri din senin îți apar. Încearcă să îți dai seama ce e în spatele mesajelor. 

Leu

Te preocupă prea mult părerea altora despre faptele tale. Îți vei da seama că e mai important ce zic alții, și adevărul. 

Fecioară

Te vei panica deseori, fără motiv, după discuțiile cu șefii. De parcă ești dependent de stres și anxietate. Încearcă să mai respiri. 

Balanță

S-ar putea să fii destul de împrăștiat. Ar fi bine să asculți și sfaturile celorlalți, mai ales în ceea ce privește partea administrativă de la serviciu. 

Scorpion

Astrele te invită să nu crezi toate secretele care îți sunt împărtășite. Mai ales dacă nu te ajută cu absolut nimic. 

Săgetător

Mercur va retrograda în zona parteneriatelor, deci ai face bine să să ai soluție de rezervă pentru absolut orice plan. 

Capricorn

Muncă multă, dar nu te plângi. De parcă îți convine pe bune să te ocupi și de proiectele celorlalți. Nu neglija odihna!

Vărsător

Nevoile tale și ale celorlalți vor fi în conflict. Îți va fi greu să pui limite. Dar nu uita faptul că timpul este cea mai importantă resursă!

Pești

Confuzia va fi peste tot: și acasă, și la serviciu. Vei consuma destulă energie pentru a găsi o fărâmă de predictibilitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel