Horoscop, luni, 8 aprilie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi avem Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec. 

Luni, 8 aprilie, avem Eclipsa de Soare/Luna Nouă în semnul Berbecului. O Lună Nouă în Berbec este cel mai potrivit moment pentru începuturi, pentru a sparge gheața. Sau pentru a scăpa de anumite bariere pe care le avem. Soarele și Luna se întâlnesc în primul semn al zodiacului, alături de Nodul Nord și Chiron. Deci, avem toate datele necesare să o luăm de la capăt într-o oarecare privință.

Berbec

Luna Nouă se petrece în semnul tău. Poți folosi acest eveniment pentru a schimba ceva din rutina zilnică. Ai nevoie de prospețime. 

Taur

Prima zi a săptămânii nu va fi una pe placul tău. Astrele îți recomandă să nu consumi energia pe activități superficiale. 

Gemeni

Ai nevoie de socializare. Așa că fă tot posibilul ca, în timpul liber, să te (re)vezi cu unii prieteni mai vechi. 

Rac

Astrele îți recomandă să te implici cât mai mult în proiectele de la serviciu. Sau să fii mai prezent în viața unei comunități. 

Leu

Eclipsa de astăzi este un prilej bun pentru a medita la planurile și obiectivele tale. Dacă acestea mai sunt la fel de importante. 

Fecioară

Mercur are un rol important în Ecuația eclipsei de astăzi. Și mai este și retrograd în casa a opta. Trebuie să fii mai atent la cheltuieli. 

Balanță

Luna Nouă se petrece în casa a șaptea. Pentru unii dintre voi, astrele vă oferă circumstanțele potrivite pentru a schimba dinamica din cuplu. 

Scorpion

S-ar putea să uiți de tine din cauza obsesiei pentru un proiect profesional. Vei fi foarte bun la a gestiona stresul din jurul tău. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să vezi partea plină a paharului. Vei face mult mai bine provocărilor, mai ales celor din familie. 

Capricorn

Rezistența la schimbare îți va da mari bătăi de cap. Cumva, nu mai ai răbdare nici cu tine. Stai departe de conflictele familiei. 

Vărsător

Curiozitatea va fi aliatul tău astăzi. Astrele te invită să nu te mulțumești cu orice informație, ci să sapi mult mai adânc. 

Pești

Poți avea multiple frici pe plan financiar. Chiar dacă reapar unele datorii, nu trebuie să te panichezi prea mult. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel