Horoscop, luni, 3 ianuarie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, luni, 3 ianuarie 2022. Sursă foto: Pexels
Horoscop, luni, 3 ianuarie 2022. Sursă foto: Pexels
Horoscop. Aseară am avut Lună Nouă în Capricorn. 

Luna Nouă din Capricorn de aseară încă își mai face efectul. Vom avea o zi cu multe preocupări, momente care ne vor provoca nivelul de seriozitate și responsabilizare. Mercur a intrat în Vărsător și va scoate cele mai bune idei din noi. Și bineînțeles, unele la care nu ne-am fi gândit deloc până acum.

Berbec

Începi săptămâna cu dorința de a fi mai eficient în planificare. Parcă nu mai vrei să pierzi timp suplimentar pentru absolut nimic.

Taur

Astrele te invită să asculți serios și părerile altora. Dacă nu o vei face, vei regreta. Ei îți vor spune lucruri destul de folositoare.

Gemeni

În prima zi a săptămânii, nimic nu îți priește. Mai ai nevoie de puțin timp pentru a te recupera fizic și mental după sărbători.

Rac

Partenerul trece prin tot felul de evenimente, iar starea lui te agită. Curiozitatea îți va fi un adevărat aliat atât acasă, cât și la serviciu.

Leu

Nimeni nu muncește așa cu drag și spor cum o faci tu în prima zi a săptămânii. Te vei pricepe de minune să negociezi.

Fecioară

Astrele îți recomandă să îți pese mai mult de astăzi. Chiar și atunci când îți planifici programul cu familia. Fă-i pe cei dragi să țină cont de tine!

Balanță

Vrei să petreci cât mai mult timp acasă. Poate reușești să nu depășești programul de lucru. Te vei lovi de mulți oameni instabili.

Scorpion

Îndrăzneala și perseverența îți vor fi permise astăzi. Vei fi cel care va crea conexiuni și va găsi soluții la orice problemă.

Săgetător

Ești posesiv cu absolut orice. Nu suporți ca oamenii dragi să le ofere timp și energie altora. Vrei totul pentru tine și o spui insistent.

Capricorn

Cu Soarele, Luna, Venus și Pluto, toate în semnul tău, nu poți avea decât o zi uimitoare. Astrele îți recomandă să îți faci planuri.

Vărsător

În continuare, îți vei păstra nevoia de a sta mai retras. Mercur te va face mai comunicativ. Odihna și somnul sunt destul de importante.

Pești

Te preocupi prea mult de bunăstarea celorlalți. Timpul în care faci asta ai putea să îl investești în unele activități mult mai folositoare oentru tine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel