Data publicării:

Horoscop, luni, 3 aprilie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de anti_hh de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de anti_hh de la Pixabay
Horoscop zilnic. Mercur intră în Taur. 

Pe 3 aprilie, Mercur intră în Taur. În astrologie, Mercur arată modul în care gândim și comunicăm(verbal și non-verbal). Cum semnul Taurului este unul de pământ, îți dai seama că vom învăța să comunicăm diferit. În ultima vreme, tranzitul lui Mercur prin Berbec ne-a făcut direcți, repeziți și destul de agresivi în gestionarea cuvintelor. Dar acum, Mercur va deveni un contabil. Va măsura, cântări, calcula și abia la urmă va comunica decizia.

Berbec

Astăzi îți vei da mai mult timp de gândire înainte de a lua orice decizie. Experimentezi o nevoie crescută de siguranță. 

Taur

Mercur intră în semnul tău. Te năpădesc destule idei. Altădată ai fi fost încântat, dar parcă acum îți complică ziua. 

Gemeni

Parcă vei fi mai atent la ce nu se spune. Limbajul nonverbal este cel care îți oferă mai multe detalii folositoare decât vorbele. 

Rac

Ne apropiem de o Lună Plină. Oarecum vei fi mai ancorat în viitor decât în prezent. Poate este un mecanism care te ajută. 

Leu

Nu neglija deloc puterea cuvântului! Mai ales din punct de vedere profesional. Discuțiile cu șefii vor fi destul de interesante. 

Fecioară

Simți nevoia de a învăța, de a te specializa, de a te sfătui cu persoane mai experimentate. Și astrele chiar te ajută în acest sens. 

Balanță

Vei avea tendința de a face multe scenarii, bineînțeles negative, înainte de a porni un proiect. Fii mai relaxat!

Scorpion

Partenerul îți cere să fii mai comunicativ. Nu îți va fi ușor, dar până la urmă îți vei da seama că problemele se rezolvă mai repede astfel. 

Săgetător

La serviciu se vorbește mult și nu se face mai nimic. Te vei contamina și tu destul de repede. Nu neglija bunăstarea corpului!

Capricorn

Trebuie să reții ceva: este important să spui ce vrei tu. Da, îi vei asculta și pe cei din jurul tău, dar nu amplifica orice urmă de complex de inferioritate. 

Vărsător

Vei fi mai preocupat de chestiunile gospodărești. De altfel, astrele îți și recomandă să fii mult mai organizat. 

Pești

Cuvintele pot fi arme cu două tăișuri. Depinde doar de tine cum le folosești sau cum le accepți de la ceilalți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel