Data publicării:

Horoscop, luni, 29 august 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Intrăm în faza de preretrogradare a lui Mercur. 

Ne aflăm în faza de preretrogradare a lui Mercur, din semnul Balanței. Adică vom începe să simțim de pe acum ce ne pregătește. Blocaje în comunicare, încurcături, neînțelegeri în parteneriate. De asemenea, influența careului dintre Marte din Gemeni și Soarele din Fecioară își continuă influența. Cu alte cuvinte, ne vom agita mult pentru nimic. 

Berbec

Volumul de muncă este ridicat, treburile gospodărești multiple, iar de rugămințile familiei nici nu mai spunem. Vei fi super ocupat. 

Taur

Este una dintre acele zile în care astrele îți recomandă să negociezi totul la sânge. În anumite privințe sigur vei avea de câștigat. 

Gemeni

Parcă apropiații au prea multe cerințe de la tine și parcă nu sunt mulțumiți de nimic. Toată ziua vei fi tracasat. 

Rac

Ești toată ziua pe drumuri. Nu ai timp nici să respiri! Încearcă să nu lași graba să îți afecteze discuțiile importante. 

Leu

În prima parte a zilei vei fi destul de îngrijorat din cauza unor probleme financiare, dar spre seară vei dori doar să te relaxezi. 

Fecioară

Tensiunea de la serviciu nu îți convine deloc, dar nici nu poți schimba ceva. Tot ce poți face este să înveți să te detașezi. 

Balanță

Venus se va rupe de opoziția cu Saturn, deci vei începe să îți mai revii. Sau nu vei mai fi la fel de exigent cu tine ca în ultimele zile. 

Scorpion

Neînțelegerile cu partenerul îți vor afecta starea. La serviciu, nu prea ai chef de șefi și colegi. Ai vrea să fii lăsat în pace. 

Săgetător

Nu este cazul să te bazezi pe nimeni la locul de muncă. Vei avea puterea necesară să te ocupi de rezolvarea celor mai grele proiecte. 

Capricorn

Nu este cazul să te grăbești cu o achiziție. Poate îți mai oferi timp suplimentar să te documentezi înainte de a lua decizia finală. 

Vărsător

Partenerul este distant și nu reușești să te conectezi la el. Și parcă nimeni nu te înțelege astăzi. Evită să ai un program aglomerat. 

Pești

Colegii îți dau mari bătăi de cap. Dar poate se întâmplă asta pentru că trebuie să ai un stil de a munci mult mai eficient.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel