Horoscop Leu, Vărsător, Pești. Se schimbă în rău norocul acestor ZODII, în timp ce Balanța dă marea lovitură
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Horoscop 20 iunie. Jupiter își începe retrogradarea în semnul Peștilor, iar Soarele se pregătește să iasă din semnul Gemenilor, anunță astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu. 

Rac

Daca oamenii dragi nu se alătură inițiativelor tale, vei alege să nu te superi pe ei. Ai lucruri mai importante de făcut.

Leu

Vrei să dai tonul petrecerii și te vei supăra pe prietenii care nu se vor ține de promisiunile făcute. Vei fi în stare să îi excluzi.

Fecioară

Partenerul va deveni mai introvertit și va fi din ce în ce mai dificil să comunici cu el. Încearcă să nu îl obligi să facă ce nu își dorește.

Balanță

În prima parte a zilei vei fi mai emotiv, dar sprea seară te vei transforma într-o ființă destul de socială, spre deliciul cunoscuților.

Scorpion

Nu prea vrei să îți faci un program strict astăzi. Lași lucrurile să se întâmple de la sine. Ai mare nevoie de afecțiune.

Săgetător

Pui prea mult accent pe cerințele anuturajului. Recomandabil ar fi să te gândești prima dată la nevoile și dorințele tale.

Capricorn

Partenerul îți cere să vă ocupați împreună de treburile gospodărești. Așa vă va rămâne timp suficient pentru odihnă și relaxare.

Vărsător

Deși îți vei propune să nu faci mari cheltuieli, tot vor apărea situații care îți vor mai ușura buzunarele. Evită conflictele cu partenerul.

Pești

Nu vei fi mulțumit de tabieturile partenerului. Simți nevoia să îi faci tu programul, după care te vei strădui să îl convingi. 

Restul previziunilor AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel