Data publicării:

Horoscop, joi, 8 august, 2024

Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Mercur retrograd se întâlnește cu Venus. 

Mercur retrograd se întâlnește cu Venus în semnul Fecioarei. Vorba dulce mult (re)aduce! O zi nemaipomenită pentru a ne declara sentimentele, mai ales dacă le-am ținut secrete mult timp. Mulți își vor contacta, mai ales online, foști parteneri. Reușim să găsim cele mai potrivite cuvinte atunci când trebuie să convingem pe cineva de ceva. Comunicarea este una plăcută. De altfel, talentul oratoric ne poate duce pe culmi uimitoare.

Nu uitați că Marte, aflat în Gemeni, se apropie de o conjuncție cu Jupiter, dar și de un careu cu Saturn. Vor fi multe inițiative blocate sau amânate!

Berbec/Ascendent în Berbec

După unele discuții cu colegii, îți vei da seama că trebuie să faci anumite ajustări în lista de sarcini. Important este să rămâi cât mai flexibil. 

Taur/Ascendent în Taur

Romantismul tău nu are limite. Îi vei demonstra iubirea ta partenerului prin tot felul de replici sau gesturi. Vei fi destul de creativ. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este o zi bună pentru a te ocupa de chestiunile administrative ale casei. Astrele chiar îți recomandă să te ocupi și de partea estetică. 

Rac/Ascendent în Rac

Nimeni nu se va pricepe la vorbe așa ca tine! Talentul tău oratoric îți va aduce numeroși admiratori. Fii mai atent la planificarea drumurilor!

Leu/Ascendent în Leu

Dintre toate cheltuielile zilei, fă tot posibilul ca unele să fie făcute și pentru propria plăcere. Chiar ai nevoie să te bucuri mai mult de viață.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Conjuncția Mercur retrograd-Venus îți aducă multă înțelepciune, dar și carismă. Și dacă acum că ai aflat că le ai, trebuie să și profiți de ele din plin!

Balanță/Ascendent în Balanță

Astrele îți recomandă să fii mai rezervat astăzi, să îți vezi propriul interes și să nu ieși în evidență cu nimic. De asemenea, fă tot posibilul să nu neglijezi odihna!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În viața ta, reapar unele persoane. Care ți-au fost prieteni apropiați. Astrele îți recomandă să nu fii suspicios, să nu crezi că au un interes ascuns. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pe plan profesional, apar oportunități. Dar trebuie să știi că nu lei vei vedea dacă stai doar în banca ta. Ai nevoie să te expui și să comunici mai des. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

O zi bună pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Mai ales atunci când călătorești sau când studiezi ceva. Discuțiile cu oamenii mai deștepți te vor ajuta enorm. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să îți gestionezi mai eficient resursele interioare. Poate că nu este cazul să porți discuții cu unele persoane care nu îți plac. Învață să spui nu. 

Pești/Ascendent în Pești

Comunicarea cu partenerul va readuce unele subiecte de care vă temeați. Dar, astăzi, reușiți să fiți empatici și toleranți. Și veți găsi și soluții la probleme. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel