Data publicării:

Horoscop, joi, 31 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna Plină în Pești. 

Pe 31 august, avem a două Lună Plină din august, din 2023. Doar că de data aceasta, va fi în conjuncție cu Saturn. Luna reprezintă lumea emoțiilor, iar Saturn duritatea. Când Saturn este într-o conjuncție cu Luna, atunci se creează un blocaj în ceea ce tu îți dorești, în universul viselor și al fanteziilor tale. Nu e neapărat vina lui Saturn. El vorbește despre realitatea vieții, despre faptul că lucrurile s-ar putea să nu fie așa de ușoare precum ne dorim noi. 

Berbec

Oboseala își spune cuvântul, iar tu ar trebui să îți faci un program cât mai simplu. Nu promite mai mult decât poți face. 

Taur

Ești destul de morocănos și pesimist. Mai ales atunci când te gândești la viitorul apropiat și la oamenii cei mai dragi din viața ta. 

Gemeni

Nu te vei simți apreciat și validat suficient la serviciu. Dar adevărul este că șefii au altele pe cap, deci nu au nimic cu tine. 

Rac

Astrele îți recomandă să fii mai atent la drumurile pe care le vei face. Sau la chestiunile administrative de care te vei ocupa. 

Leu

Nu lăsa îngrijorările financiare să îți consume toată ziua! Dacă este ceva ce nu poți controla, cel mai bine ar fi să nu forțezi. 

Fecioară

Partenerul este distant și prins în propriile gânduri. Nu este cea mai bună zi pentru a îi face reproșuri fără un motiv serios. 

Balanță

Te vei simți precum Sisif astăzi. Epuizarea îți va da târcoale și nu te va lăsa să te bucuri cu adevărat de finalizarea unui proiect. 

Scorpion

Luna Plină de astăzi vrea să te reconectezi cu anumite amintiri. Să permiți nostalgiei să te bântuie. Cu siguranță vei găsi sens în asta. 

Săgetător

Neînțelegerile cu familia te copleșeșc. Te vei simți depățit de situație. Și până la urmă, poate chiar ai nevoie de un moment din acesta. 

Capricorn

Vei avea un discurs mai tăios, chiar și acasă. Dar ai mare grijă! Orice cuvânt dur poate deveni un bumerang nedorit. 

Vărsător

Dacă ai putea să fii mai chibzuit, ar fi minunat. Cumva, astrele vor ca tu să înveți să trăiești bucurându-te de viață cu mai puțini bani. 

Pești

Te năpădesc tot felul de gânduri negre. Și pentru că va fi greu să scapi de ele, ai face bine să te ții cât mai ocupat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel