Data publicării:

Horoscop, joi, 3 octombrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus se apropie de un trigon cu Saturn. 

Nu putem ignora faptul că ne aflăm, în continuare, în sezonul eclipselor. Ieri am avut-o pe cea de Soare, însă urmează ultima din 2024. Și anume Eclipsa de Lună/Luna Plină din Berbec. Altfel spus, la nivel mondial se pot petrece numeroase evenimente importante, iar la nivel individual vom experimenta stări intense și vom avea parte de întâmplări ciudate, de genul celor predestinate. 

Berbec/Ascendent în Berbec

O parte din tine este mai diplomată, dar cealaltă parte îți va crea adevărate tensiuni pe plan emoțional. Îți va fi greu să găsești un echilibru. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, se apropie de un trigon cu Saturn. Trebuie să ai mai multă răbdare în ceea ce privește relația cu partenerul.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur se rupe de conjuncția cu Soarele din casa a cincea. Este cazul să faci diferența clară între ce ai nevoie cu adevărat și ce îți dorești. 

Rac/Ascendent în Rac

Relația cu rudele va fi complicată. Mai ales din cauza faptului că va trebui să fii imparțial. Și îți va fi destul de greu să găsești soluția în acest sens.  

Leu/Ascendent în Leu

Nu neglija rolul familiei în momentele de criză. Rudele te pot înțelege și sfătui. Așa că să nu îți fie teamă să fii vulnerabil și mai comunicativ. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ai nevoie de multă inspirație pentru a reuși să faci față problemelor financiare. Poate că este cazul să asculți poveștile unor cunoscuți mai experimentați. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Efectele eclipsei de ieri încă are efect asupra ta. Dacă vei simți că te-ai plictisit, foarte bine! Chiar ai nevoie de prospețime în viața ta. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Trebuie să ai încredere în tine! Doar astfel, vei reuși să treci peste mai multe încurcături. Nu neglija deloc odihna! Ai nevoie de timp pentru tine. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Oamenii din jur îți vor aduce mai multă confuzie. Poate că este cazul să te bazezi mai mult pe tine pentru a obține claritatea necesară. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Zona profesională îți acaparează toată energia, dar nu uita că trebuie să rezolvi și unele probleme din familie. Perfecțiunea nu există!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cei dragi îți vor atrage atenția asupra faptului că ești prea idealist. Este cazul să cobori cu picioarele pe pământ și să cauți pragmatismul. 

Pești/Ascendent în Pești

Acum ești bucuros, acum ești foarte trist. Ai nevoie de o persoană care să fie alături de tine atunci când simți că nu mai poți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel