Data publicării:

Horoscop, joi, 16 noiembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur face un sextil cu Venus. 

Pe 16 noiembrie. Mercur din Săgetător face un sextil cu Venus din Balanță. Vorba dulce mult aduce! Se creează scena perfectă pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a începe o discuție importantă cu partenerul tău. Soarele și Marte din Scorpion vor face în curând trigon cu Neptun din Pești. Deci nu ducem lipsă de inspirație zilele acestea!

Berbec

Vei avea tendința de a procrastina. Important este să comunici cât mai deschis cu oamenii implicați în aceleași proiecte ca tine. 

Taur

Partenerul îți va reproșa că ești prea serios și rigid. Adevărul este că, zilele acestea, el are un comportament haotic. 

Gemeni

Sunt încurajate discuțiile cu partenerul despre obiective și planuri de viitor. Vei fi destul de inspirat în proiectele de la serviciu. 

Rac

Discuțiile cu colegii vor decurge bine. Te vor înțelege și ajuta dacă vei avea probleme acasă și nu ai timp de toate sarcinile. 

Leu

S-ar putea să tratezi mai superficial activitățile zilei. Ai vrea mai degrabă să stai și să te relaxezi, decât să te stresezi degeaba. 

Fecioară

Discuțiile cu familia despre bani vor fi pe placul tău. Cei dragi îți vor da dreptate și astfel, veți rezolva unele probleme. 

Balanță

Prietenii îți vor face pe plac. Diplomația ta îi va face să te sprijine și să nu aibă pretenții. Fii mai realist în ceea ce privește zona financiară!

Scorpion

Intuiția ta la chestiunile financiare este uimitoare! Și îi vei ajuta și pe apropiați cu sfaturi. În plus, nu îți va lipsi deloc curajul!

Săgetător

Obiectivul tău pentru astăzi este stabilirea unor limite personale. Astfel încât, să nu mai simți că apropiații își permit cam multe cu tine. 

Capricorn

Vei fi ajutat, dar de persoanele la care nu te-ai fi gândit. Încearcă să nu îi blamezi pe cei de la care aveai pretenții. 

Vărsător

Vei fi susținut de către șefi. Așa că profită de aspectele bune de astăzi pentru a discuta cu ei mai multe subiecte. 

Pești

Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu nicio decizie pe plan financiar. Și să eviți să faci promisiuni, mai ales șefilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel