Horoscop, joi, 12 mai 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Ne apropiem de a doua eclipsă din 2022. 

Cu Mercur retrograd în Gemeni și Jupiter intrat recent în Berbec vom dori să facem multe, însă ne vom poticni destul de des. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne oprim, ci că trebuie să perseverăm. Retrogradarea lui Mercur poate fi un instrument fabulos dacă vom fi dispuși să ne acceptăm greșelile. Luna își va începe tranzitul prin semnul Balanței. Ne apropiem de o conjuncție Soare-Nodul Nord și de o eclipsă de lună. 

Berbec

Important este ce simți aici și acum. Nu trecutul sau ce crezi tu că se va întâmpla în viitorul apropiat. Nu fugi de conștientizarea prezentului. 

Taur

Te vei implica în mai multe proiecte profesionale și îți vei da seama pe parcurs că îți neglijezi viața personală. 

Gemeni

Vei prinde din zbor multe idei. Însă nu este cazul să te grăbești cu punerea lor în practică pentru că ai nevoie și de alte informații. 

Rac

Ne apropiem de o eclipsă, deci din punct de vedere emoțional vei trece prin mai multe furtuni. Doare neputința celorlalți. 

Leu

Comunicarea cu oamenii dragi va avea de suferit. Parcă nu te aude și înțelege nimeni cu adevărat. Mai sunt și zile din acestea. 

Fecioară

Mercur te provoacă să spui multe la serviciu așa că ai puțină grijă la detaliile despre viața personală împărtășite. 

Balanță

Astrele zilei îți priesc, ba chiar îți recomandă să fii mai curajos în toate activitățile. Și să nu lași pe mâine ce poți face astăzi. 

Scorpion

Descoperi o mulțime de informații despre apropiați, unele la care nu te-ai fi gândit niciodată. Încearcă să nu faci din țânțar armăsar. 

Săgetător

Partenerul are cu siguranță o soluție pentru una dintre problemele tale, deși nu crezi. Așa că nu evita să îi ceri ajutorul!

Capricorn

Te agiți prea mult pentru orice greșeală făcută la serviciu. Dar nu este cazul. Nimeni nu te va acuza așa cum o vei face tu. 

Vărsător

Orice mică schimbare făcută în rutina zilnică îți va aduce numeroase beneficii. Fii mai comunicativ, atât cu apropiații, cât și la serviciu. 

Pești

Vei fi permanent între două stări. Una dornică să te pună în mișcare, și una care te ține pe loc fără motiv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel