Horoscop, joi, 11 august 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 10 aug 2022, 19:43
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Venus intră în Leu. 

Venus își începe tranzitul prin semnul Leului, unde va sta până pe 5 septembrie. Iese din Rac unde a fost destul de protectivă și naivă pe alocuri și intră în semnul cel mai dornic de validare al Leului. Iubirea va deveni pătimașă. Ne vom striga sentimentele astfel încât să ne audă și lumea din jur. Vom căuta aplauzele, darurile, aprecierile, reflectoarele, opulența. Pentru Venus în Leu există doar totul!

Tot astăzi mai avem două aspecte: Sextilul dintre Marte din Taur și Neptun din Pești și careul dintre Soarele din Leu și Uranus din Taur. 

Berbec

Vei cere mai multă atenție, și nu doar din partea celor dragi. De asemenea, vei pune mult preț pe respect în orice interacțiune. 

Taur

Poți începe să te preocupi mai mult de mediul în care locuiești. Poate vrei să aduci vreo îmbunătățire sau chiar să schimbi locul. 

Gemeni

Vorba dulce mult aduce! Îți vei da seama ce cuvinte să folosești pentru a obține ce îți dorești. Vei fi și mai optimist!

Rac

Este foarte important ca pe lângă cheltuielile uzuale, să faci unele și pentru propria persoană. Poți primi un bonus sau o creștere salarială. 

Leu

Cu Venus prin semnul tău, vei avea parte de multe beneficii. Dar este important să nu te victimizezi, ci să te vinzi cât mai bine. 

Fecioară

Poți învăța să accepți unele situații personale care nu sunt perfecte. Și astffel, să poți merge mai departe fără regrete. 

Balanță

Schimbarea lui Venus îți priește de minune. Îți poți face planuri de viitor alături de oamenii cei mai dragi sufletului tău. 

Scorpion

Venus îți va aduce numeroase oportunități în carieră. Depinde doar de tine cum profiți de acestea. Fii mai sigur pe tine!

Săgetător

Îți este pe plac noul tranzit al lui Venus. Vezi viitorul apropiat cu mai multă încredere și astfel îți vei atrage multe șanse. 

Capricorn

Banii sunt făcuți pentru a fi strânși, dar și pentru a fi cheltuiți. Deci nu îți refuza micile plăceri. Încearcă să nu fii zgârcit!

Vărsător

Venus va tranzita zona parteneriatelor. Vei cunoaște oameni buni, care te vor ajuta sau care te vor face să te simți mai bine în pielea ta. 

Pești

Colegii vor fi de mare ajutor. Te vor sprijini atunci când trebuie să pleci mai devreme sau când te lovești de proiecte foarte grele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?