Horoscop, joi, 1 septembrie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Sextil Marte-Jupiter. 

Pe 1 septembrie avem un sextil între Marte din Gemeni și Jupiter din Berbec. Este genul acela de aspect care îți dă și încredere și dorința de a munci. Vorbele vor fi întotdeauna urmate de fapte și acțiuni. Ai șanse mai mari de a rezolva o problemă veche pentru că acum nu o vei mai vedea atât de grea. Va crește și nivelul competitivității. 

Berbec

Astăzi vei fi multifuncțional și eficient. Deci nu este cazul să pierzi ziua cu nimicuri, ci să te ocupi de cele mai importante proiecte. 

Taur

Sunt avantajate deciziile financiare. Mai ales dacă, în ultima vreme, te-ai confruntat cu mai multe cheltuieli neașteptate. 

Gemeni

Astrele te vor susține în ce domeniu vei dori dacă vei renunța la victimizare și dacă vei avea încredere în propriile forțe. 

Rac

Chiar dacă apare o criză în carieră, să știi că este de fapt o mare oportunitate. Deci nu renunța imediat și nu te lamenta. 

Leu

Se vor găsi oameni importanți care să te sprijine. Astfel, vei renunța să abandonezi unele idei. Poți afla multe informații noi. 

Fecioară

Șefii te apreciază, iar colegii te sprijină. S-ar putea să fii cel care găsește soluția la o problemă veche, consumatoare de multe resurse. 

Balanță

Câteodată, este de bun augur să te lași pe mâna celorlalți. Șă nu grăbești nimic. Partenerul va fi de mare sprjin în orice vei dori. 

Scorpion

Curiozitatea îți va aduce multe lucruri bune, mai ales la serviciu. Dar trebuie să ai grijă să ai totuși o limită, să nu exagerezi. 

Săgetător

Totul trebuie să aibă măsură! Chiar și entuziasmul! Astfel, riști ca aceia din jurul să considere că ești imatur și că e mai mult vorba de tine. 

Capricorn

Poți să te ocupi cu succes, atât de treburile gosdpodărești, cât și de proiectele profesionale. Oamenii vor veni în ajutorul tău. 

Vărsător

Indiferent de ce aveai de gând să faci astăzi, astrele te invită să ții cont și de o pasiune. Adică să faci ceva și pentru sufletul tău. 

Pești

Poți investi o sumă în confortul locuinței tale. Poate e nevoie de reparații, de unele piese piese de mobilier sau obiecte decorative. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel