Data publicării:

HOROSCOP Gemeni, Scorpion și Săgetător, 31 ianuarie - 6 februarie 2022. Atenție la BANI!

Autor: Oana Pavelescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop / Foto: Pexels
Horoscop / Foto: Pexels
Astrologul DCNews Daniela Simulescu a vorbit despre evenimentele care vor avea loc în prima săptămână a lunii februarie.

HOROSCOP Gemeni

Mercur și Venus își opresc retrogradarea pentru zodia Gemenilor. Astrologul Daniela Simulescu a explicat că în casa 8-a sunt adunate acum multe planete care îi fac pe cei care din zodia gemenilor să nu poată controla nimic din viața lor. Este vorba de planetele Venus, Mercur, Marte și de Pluto. Luna însă acordă un sprijin, încredere.

Gemenii vor avea gânduri tulburi, vor fi geloși, vor avea tendințe dictatoriale și vor fi exagerați. Pot apărea discuții legate de bani, economii sau de conturile pe care le aveți în comun cu partenerii.

Obiectivul pentru Gemeni ar trebui să fie pentru următoarele două săptămâni să nu se rănească cu propriile gânduri.

HOROSCOP Scorpion

Luna nouă este favorabilă pentru Scorpioni pe planul financiar. Marte face sextilul cu Jupiter ceea ce înseamnă că orice idee se poate transforma în bani. 

Casa a 3-a vorbește despre banii care fac bani, a mai explicat Daniela Simulescu. Dacă vreți să investiți, să vă majorați veniturile, săptămâna aceasta este excelentă pentru Scorpioni.

Mai mult, Scorpionii dacă își vor propune să îi sprijine pe alții vor reuși să monetizeze și acest lucru.

Citește și: Horoscopul lunii FEBRUARIE. La ce te poți aștepta

HOROSCOP Săgetător

Această zodie trebuie să fie atentă la bani. Este posibil să cheltuiți bani pe prostii sau ați început să aveți obiceiuri nesănătoase din toate punctele de vedere.

Atenție deci la cheltuieli mai ales la cele superficiale. Planetele din Capricorn își doresc simplitate, nu exces și să ne facă un pic mai conservatori.

Este o săptămână bună ca să cereți o mărire de salariu să obțineți o primă sau un procent mai mare din vânzări. Cei care lucrează în vânzări vor avea avea o săptămână foarte bună deoarece negocierile vor curge lin și eficient.

Horoscop 31 ianuarie - 6 februarie 2022. Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Rezumatul astrologic al săptămânii

Pe 31 ianuarie, avem un careu Soare-Uranus și un trigon Venus-Uranus. Primul aspect, din categoria celor tensionate, va crea multe situații neașteptate și neobișnuite, și bineînțeles multă certitudine în viețile noastre. Iar trigonul ne poate ajuta să aducem ceva nou în rutina zilnică, astfel încât să ne bucurăm și de viață.

Pe 1 februarie, avem Luna Nouă în Vărsător. În conjuncție cu Saturn și în careu cu Uranus. Este o zi în care ne putem pune intenții legate de viitorul nostru. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială. De asemenea, putem învăța cum să înlocuim un obicei toxic cu unul sănătos.

Vezi mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel