Data publicării:

Horoscop Fecioară 13-19 Noiembrie. Daniela Simulescu: Mare grijă la drumurile pe care le faceți săptămâna aceasta

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Horoscop Fecioară 13-19 Noiembrie. Daniela Simulescu: Mare grijă la drumurile pe care le faceți săptămâna aceasta / Foto: Pixabay
Horoscop Fecioară 13-19 Noiembrie. Daniela Simulescu: Mare grijă la drumurile pe care le faceți săptămâna aceasta / Foto: Pixabay
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu detalii despre zodia Fecioară pentru perioada 13-19 noiembrie 2023.

"Mare grijă la drumurile pe care le faceți săptămâna aceasta, nu înseamnă neapărat că pot fi accidente sau alte probleme mai grave. În sensul că plecați la timp, se strică lucrurile, se strică o mașină, traficul este aglomerat, plecați pe un drum, ajungeți pe alt drum și întârziați sau greșiți, sunt tot felul de evenimente din acestea neașteptate.

Pentru cei care vor să cumpere o mașină și să o vândă, vă recomand să nu vă grăbiți. Urmează zile foarte bune pentru cei care vor să studieze, să-și găsească un profesor bun, e important să participați la dezbateri pentru că o să fiți foarte curajoși, nu o să fiți introvertiți, într-un mod mai neplăcut pentru unii din jurul vostru, ce-i drept.

În cazul în care aveți de făcut lucruri administrative, chestii legate de acte, să știți că nu o să fie ușor, și vă veți certa des cu ceilalți până când o să ajungeți la un numitor comun", a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel