Horoscop, duminică, 9 decembrie, 2018
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Horoscop.  Racii nu sunt în cea mai bună formă, lasă gândurile negative să îi  conducă, deşi au în jurul său suficiente motive de bucurie. Fecioarele privesc spre etapele următoare ale unui proiect cu maxim interes şi entuziasm, pentru că li se par că totul evoluează repede şi bine. 

Horoscop 9 decembrie 2018 BERBEC

De unde nici nu te aştepţi, primeşti exact soluţia de care era nevoie pentru a restabili ordinea corectă a unor lucruri. O consideri o rezolvare justă după ce, o vreme, te-ai simţit defavorizat, atacat, criticat pe nedrept.

Toate par să se calmeze în jurul tău şi ai din nou motive de mulţumire. Trăieşti mereu cu speranţa că fiecare primeşte ceea ce merită, ca atare răspunsul pe care-l primeşti azi de la viaţă este just, ca răsplată pentru faptele tale.

Chiar de-ar fi o sancţiune, nu trebuie să reacţionezi agresiv, ci înseamnă că o meriţi şi ai ceva de învăţat din asta!

Horoscop, 9 decembrie 2018, TAUR

Ceva nu a ieşit aşa cum ai fi dorit, dar n-are rost să te cramponezi de acel punct, ci să treci mai departe, căutând altă cale. Detaşează-te de eşecurile trecutului, de amintirile care mai dor, de evenimente care te-au marcat cândva, pentru că ai învăţat din toate acestea la vremea respectivă.

Toată viaţa faci compromisuri şi înveţi din sacrificii, dar azi ai tendinţa de a le scoate prea mult doar pe acestea în prim plan.

Nu ai făcut doar sacrificii toată viaţa, nu exagera, ai şi fost recompensat din belşug, ca atare nu-ţi mai turna cenuşă în cap şi nu te plânge de cât de mult ai plătit tu în viaţă. Dar şi câte ai câştigat când ai să calculezi?

Horoscop, 9 decembrie 2018, GEMENI

Te laşi complet la dispoziţia unui companion care te îndrumă în direcţia decisă de el. E un semn de imensă încredere din partea ta şi, deşi habar n-ai încotro duce această cale, nu te opui absolut deloc ghidului tău.

Vrei să-i demonstrezi cât de mult crezi în sfaturile sale, poate şi pentru că ai mai făcut-o şi altădată şi nu ţi-a trădat încrederea, ca atare abordezi o atitudine supusă, docilă, pasivă, lăsându-l doar pe celălalt să ia decizii şi să traseze direcţia.

Vei fi mulţumit de ceea ce te aşteaptă la capătul acestui drum, ca atare nu încerca să-ţi expui punctul de vedere acum. Sfaturile acestui prieten sunt foarte bune!

Horoscop, 9 decembrie 2018, RAC

Nu eşti în cea mai bună formă, laşi gândurile negative să te conducă, deşi ai în jurul tău suficiente motive de bucurie. Ascultă-i pe cei care îţi prezintă viitorul în lumini optimiste, nu te lăsa copleşit de temeri, de îndoieli sau de propriile slăbiciuni!

Ai pe cineva alături care te îmbărbătează şi nu ai decât de câştigat, dar vai, grijile te omoară, nu alta! Încearcă, măcar pentru o zi, să nu îl mai iei pe nu în braţe şi să nu o mai ţii doar pe a ta, ca şi cum toate ar fi groaznice.

Un pic de detaşare de norul cel negru te-ar ajuta să descoperi deja soarele la orizont.

Horoscop, 9 decembrie 2018, LEU

Unii ar spune că ceea ce vrei să faci conţine o mare doză de risc şi e un gest nebunesc din partea ta, de aceea ar dori să te mai oprească din elan.

Nici nu vrei să auzi să te opreşti aici, pentru că eşti entuziasmat de direcţia spre care eşti atras ca de un magnet. Te laşi dus de val spre ţinta ta cea mai înaltă şi, tocmai pentru că tu crezi atât de mult în visul tău, nu te laşi oprit din drum de atâtea suspiciuni şi piedici puse de ceilalţi în calea ta.

Bine faci, dai dovadă de curaj şi de un dram de inconştienţă, dar e constructivă îndrăzneala aceasta. Cei din jurul tău sunt conservatori şi fricoşi, şi nu ar face ca tine, dar de ce trebuie să fii ca ei?

Horoscop, 9 decembrie 2018, FECIOARĂ

Priveşti spre etapele următoare ale unui proiect cu maxim interes şi entuziasm, pentru că ţi se pare că totul evoluează repede şi bine. Păstrează acest tonus ridicat până la capăt şi profită de toate stimulentele care mai apar pe parcurs.

Nimic nu te poate opri din avânt, lucrurile par să se mişte într-un ritm alert care îţi place, deci hai, pedalează mai departe cu toate resursele tale.

Veştile care vor sosi de acum încolo au un efect foarte benefic pentru că te duc direct spre scopul tău cel mai înalt. Nimic nu te mai poate întoarce acum din drum, deci tot înainte!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel