Data publicării:

Horoscop, duminică, 3 septembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus va deveni directă. 

Cea mai mare parte a zilei beneficiază de tranzitul Lunii prin Berbec. Ceea ce înseamnă că ne vom mai reveni după moleșeala provocată de Luna Plină de acum câteva zile. Venus își va opri retrogradarea mâine. Mulți vor simți nevoia să ia decizii pe plan amoros și financiar.

Berbec

Vei fi dispus să le dedici apropiaților mai mult timp și energie. Cumva, începi să te cunoști mai bine prin relația cu ei. 

Taur

S-ar putea să te panichezi des, însă fără un motiv serios. Pur și simplu, îți pierzi răbdarea repede și te frustrezi. 

Gemeni

Nu uita că Mercur este în continuare retrograd! Astrele îți recomandă să te ocupi de chestiunile vechi, nu de altele noi.

Rac

Până spre seara vei avea tendința de a-i controla pe cei dragi. Vrei să fii ascultat și luat în calcul. Emoțiile puternice nu te vor ajuta. 

Leu

Astrele îți recomandă să nu stai prea mult degeaba. Să îți găsești tot felul de activități care să te scoată din zona de confort. 

Fecioară

Debordezi de energie și nu găsești oamenii care să fie la fel. Deci, din când în când, îi vei forța pe apropiați să fie pe aceeași lungime de undă. 

Balanță

Este clar că tranzitul lui Marte îți aduce un plus de ambiție. Astăzi vei avea de luptat cu unele convingeri ale apropiaților. 

Scorpion

Ești foarte harnic astăzi. Fie acasă, fie la serviciu. Însă, dacă vei exagera cu munca, va fi pentru că vrei să ignori unele probleme. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să vezi jumătatea plină a paharului. Și să lași victimizarea. Astfel, vei rezolva multe dintre probleme de acum. 

Capricorn

Vrei cu tot dinadinsul să faci pe șeful. Mai ales cu membrii familiei. Aceștia nu vor vedea deloc cu ochi buni comportamentul tău. 

Vărsător

O zi nemaipomenită pentru a te plimba, a învăța și a discuta despre subiecte mai presante. Vei fi mai deschis. 

Pești

Poți face un exercițiu. Să te abții de la a cheltui cât de mult poți. Mai ales când este vorba de produse care nu sunt vitale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel